Ένα video clip – «γροθιά» από τους Logic, Alessia Cara & Khalid για το «1-800-273-8255»

0

Το video clip για το «1-800-273-8255» του Logic με τους Alessia Cara και Khalid καταπιάνεται με την καταπίεση που βιώνουν οι νέοι ομοφυλόφιλοι.

Ο Logic δίνει μορφή στο «1-800-273-8255», με τη συμβολή της Alessia Cara και του Khalid, με ένα συγκλονιστικό video clip γεμάτο ηχηρά μηνύματα και ένα εξαιρετικό καστ γνωστών ηθοποιών.

Για το «1-800-273-8255», μέσα από το τελευταίο άλμπουμ του «Everybody», Ο 27χρονος ράπερ συνέπραξε με την Εθνική Γραμμή Πρόληψης Αυτοκτονίας (NSPL) των Ηνωμένων Πολιτειών, ο τηλεφωνικός αριθμός της οποίας είναι και ο τίτλος του single. Ο οργανισμός παρέχει δωρεάν και εμπιστευτική συναισθηματική υποστήριξη σε ανθρώπους σε αυτοκτονική κρίση ή συναισθηματική απελπισία. Μαζί με τον Logic, δημιούργησαν διάφορα βίντεο όπου οι fans του εκφράζουν πώς η μουσική του έχει σώσει και έχει φέρει θετικότητα στις ζωές τους.

Αυτές οι αληθινές ιστορίες ζωής έδωσαν την έμπνευση για το «1-800-273-8255», που περιγράφει ένα άτομο στο χείλος της αυτοκτονίας και τη συζήτησή του με ένα σύμβουλο της γραμμής ζωής.
Το video clip του τραγουδιού ακολουθεί την ιστορία δύο ερωτευμένων αγοριών που υποφέρουν από την καταπίεση των οικογενειών τους, οι οποίες δεν αποδέχονται τη σεξουαλικότητά τους. Μέσα από το σενάριο γίνονται νύξεις για θέματα όπως η προκατάληψη και η αυτοκτονία, δείχνοντας την πραγματικότητα που βιώνουν πολλοί νέοι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κοινωνική πίεση.

Τα δύο αγόρια υποδύονται ο Coy Stewart και ο Nolan Gould («Modern Family»), ενώ συμμετέχουν επίσης ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός Don Cheadle («Ocean’s», «Iron Man», «Avengers»), ο Luis Guzmán («Narcos») και ο Matthew Modine («Stranger Things», «The Dark Knight Rises»).
O αντίστοιχος τηλεφωνικός αριθμός της Γραμμής Πρόληψης Αυτοκτονιών στην Ελλάδα είναι το 1018.

Share.