Αποσύρεται ο Justin Bieber απο τη μουσική βιομηχανία για δύο χρόνια;

0

Ο Justin Bieber δε διένυσε και την καλύτερη εβδομάδα μετά την ακύρωση της περιοδείας του και όσο θόρυβο προκλήθηκε και με το συμβάν με έναν paparazzi που χτύπησε με το αυτοκίνητό του.

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο ότι ο Καναδός τραγουδιστής ματαίωσε τις τελευταίες 14 συναυλίες της περιοδείας του επειδή «αφιέρωσε ξανά τη ζωή του στον Χριστό», καθώς παρίσταται συχνά στην Εκκλησία του Hillsong.

Ο 23χρονος διέψευσε τη συγκεκριμένη εικασία, ότι εμπλέκονται θρησκευτικοί λόγοι στην ακύρωση των εμφανίσεων, όμως όσο δεν υπάρχει ικανοποιητική και επαρκής αιτιολόγηση τόσο οι φήμες εξακολουθούν να διαδίδονται ανεξέλεγκτες.
Λέγεται ότι ο Justin Bieber επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική βιομηχανία, το οποίο είναι δυνατόν να φτάσει και τα δύο χρόνια.

Παρόλο που όσα γράφονται και ακούγονται είναι… σοκαριστικές ειδήσεις για κάθε σκληροπυρηνικό Belieber, πηγές τονίζουν ότι ο Justin Bieber έχει τελικά την πρόθεση να επιστρέψει στη μουσική και ότι πάντα θα θεωρεί ότι είναι μία ασφαλής απελευθέρωση από την πίεση της ζωής στους προβολείς.

Πολλοί τραγουδιστές και παραγωγοί έχουν υποστήριξαν τον pop star να εγκαταλείψει την περιοδεία του. Όλοι, από τον John Mayer έως τον Skrillex, είπαν ότι ήταν ταυτόχρονα κάτι γενναίο και αναγκαίο που έπρεπε να γίνει.

Το χρονικό διάστημα που ο Justin Bieber σκοπεύει να αποσυρθεί από τη μουσική δεν έχει οριστικοποιηθεί, αν και ο ίδιος έχει καταστήσει σαφές ότι η επάνοδος θα συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον. Προς το παρόν, ας ελπίσουμε ότι θα αρκετό χρόνο να χαλαρώσει ώστε να επανέλθει κατάλληλα.

Share.