Δείτε τους BTS να τραγουδούν το «Life Goes On» στο «MTV Unplugged»

0

Δείτε ένα απόσπασμα από την επερχόμενη εμφάνιση των BTS στο «MTV Unplugged».

Οι BTS ετοίμασαν μια ξεχωριστή συναυλία για την εμβληματική σειρά «MTV Unplugged» και το μουσικό τηλεοπτικό δίκτυο δίνει στη δημοσιότητα ένα αποκλειστικό απόσπασμα.

Στο σύντομο teaser που δημοσίευσε πρώτο το Billboard, οι αστέρες της K-pop εμφανίζονται με ταιριαστά κουστούμια σε διάφορες αποχρώσεις του καφέ και τραγουδούν με τις απαλές φωνές τους το «Life Goes On», το lead single του νέου άλμπουμ τους «BE».

Τους BTS συνοδεύει μία μπάντα με ντραμς, κιθάρα και πλήκτρα.

Καθώς τραγουδούν, οι κάμερες εστιάζουν στα μέλη του συγκροτήματος, αποκαλύπτοντας ότι οι RM, Jungkook, Jin, Suga, J-Hope, Jimin και V έχουν ο καθένας λαμπερά μικρόφωνα σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Η εμφάνιση των BTS για το «MTV Unplugged» γυρίστηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και θα προβληθεί την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου.

Το boy band έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ του, «BE (Deluxe Edition)», καθώς και διάφορες επιτυχίες από τον κατάλογό του.

Εν τω μεταξύ, οι BTS μόλις κυκλοφόρησαν την «Essential Edition» του «BE», η οποία περιέχει τα ίδια οκτώ αρχικά τραγούδια με το αρχικό άλμπουμ, αλλά συνοδεύεται από διαφορετικό περιεχόμενο στη συσκευασία του φυσικού προϊόντος.

Το γκρουπ θέλει να εκφράσει με αυτήν την έκδοση ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους φανατικούς θαυμαστές του για τα «ιστορικά ορόσημα» που σημείωσε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Μεταξύ τους και η πρώτη υποψηφιότητα των BTS για βραβείο Grammy με το «Dynamite», το πρώτο τους τραγούδι με αγγλικούς στίχους.

Share.