Διαφημιστικό κόλπο η σχέση πασίγνωστου ζευγαριού τραγουδιστών;

0

Ήταν τέλη Δεκεμβρίου όταν «έσκασε» η είδηση για νέο ειδύλλιο στην showbiz, ενώ, λίγες ημέρες μετά, οι πρωταγωνιστές του απαθανατίστηκαν σε τρυφερά ενσταντανέ.

Τις τελευταίες ώρες γίνεται μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσο είναι διαφημιστικό τρικ ή όχι η σχέση της Jennifer Lopez με τον Drake.

«Αυτή η σχέση είναι ψεύτικη, είναι απλά ένα κόλπο για να διαφημίσουν τη συνεργασία τους. Αν η Jennifer και ο Drake ήταν όντως μαζί, θα ήταν πολύ πιο διακριτικοί σχετικά με το θέμα», δηλώνει πηγή από το επαγγελματικό περιβάλλον των δύο τραγουδιστών.

Από την άλλη, πολλοί είναι και εκείνοι που υποστηρίζουν πως η σχέση είναι αληθινή. Μάλιστα, σύμφωνα με την Mirror, ο Drake πάντα ένιωθε έλξη για τη Jennifer και το φλερτ δεν έλειψε ποτέ μεταξύ τους, παρά το ότι στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Rihanna.

Εκτός από τις τρυφερές φωτογραφίες, οι δύο τραγουδιστές δεν έχουν μιλήσει για την φημολογούμενη σχέση τους, ενώ, το βράδυ της Τετάρτης, σε συνέντευξή της, η JLo επιβεβαίωσε πως έχουν κάνει μαζί ένα τραγούδι και δεν αποκλείεται να συνεργαστούν ξανά και στο μέλλον.

Πηγή: e-radio.gr

Share.