Διεθνές Airplay Chart: Νέα είσοδος από Jennifer Lopez και Maluma – Το Top 20

0

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

 

Το συναρπαστικό τραγούδι «Blinding Lights» του The Weeknd συμπληρώνει 30 συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart, συνεχίζοντας ακάθεκτο να γράφει τη δική του ιστορία στα ελληνικά charts.

Σημειώνεται ότι το «Blinding Lights» αναδείχθηκε το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις στα ελληνικά ραδιόφωνα το 2020, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της MediaInspector.

Το hit single του The Weeknd έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε δεκάδες διαφορετικά charts σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ κέρδισε το βραβείο για το «Βίντεο της Χρονιάς» στα MTV Video Music Awards 2020.

Μεταξύ αυτών το αμερικανικό Billboard Hot 100 όπου το «Blinding Lights» έχει διανύσει τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 και το chart του 100 του Ηνωμένου Βασιλείου όπου το τραγούδι έχει βρεθεί για οκτώ εβδομάδες στο No. 1.

Το «Blinding Lights»  συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «After Hours» του The Weeknd που κυκλοφόρησε στα τέλη του Μαρτίου του 2020 και είχε ανάλογη επιτυχημένη πορεία στα charts ανά τον κόσμο.

Παράλληλα το «Blinding Lights» έχει βρεθεί για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Διεθνούς Digital Singles Chart στην Ελλάδα, όπως αποτυπώνεται από την IFPI.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του «Blinding Lights», μάλιστα, ο The Weeknd κυκλοφόρησε ένα νέο remix του τραγουδιού με τη συμμετοχή της Rosalía.

Νέες είσοδοι

«Pa’ Ti» – Jennifer Lopez & Maluma (No. 20)

Στο το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart εμφανίζεται πρώτη φορά το «Pa’ Ti» της Jennifer Lopez και του Maluma.

Το «Pa’ Ti» μαζί με το «Lonely» είναι τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησαν οι δύο εκρηκτικοί superstars τον Σεπτέμβριο του 2020, βάζοντας το κοινό στο κλίμα για την επικείμενη συνάντησή τους στην ταινία «Marry Me».

Αν και η πρεμιέρα του «Marry Me» είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο, οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, οδήγησαν σε αναβολή της ημερομηνίας κυκλοφορίας της ταινίας για τις 14 Μαΐου 2021.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

 

 

 

1

 

2

 

 

Share.
Scroll Up