Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (07/2021)

0

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το ακαταμάχητο τραγούδι «Take You Dancing» του Jason Derulo. συμπληρώνει τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το «Take You Dancing» είναι αναμφίβολα μαζί με το «Savage Love (Laxed – Siren Beat)» τα τραγούδια που σημάδεψαν την ανεπανάληπτη επάνοδο του Jason Derulo.

Έχει εμφανιστεί στο Top 20 σε 40 διαφορετικά charts σε όλο τον κόσμο και είναι ήδη χρυσό σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Ιταλία, Δανία και Βέλγιο.

Θέλοντας να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ο Jason Derulo κυκλοφόρησε πρόσφατο το νέο single «Lifestyle», στο οποίο συμμετέχει ο Adam Levine των Maroon 5.

Νέες είσοδοι

«The Business» – Tiësto (No. 20)

Στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart κάνει είσοδο το club anthem «The Business» που κυκλοφόρησε ο Tiësto κατά τη διάρκεια του 2020.

Στις αρχές της χρονιάς ο θρυλικός DJ και μουσικός παραγωγός συνεργάστηκε με τον Ty Dolla $ign για τη συνέχεια της επιτυχίας του, που πήρε τον τίτλο «The Business Part II».

Παρόλο που ο Tiësto είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς παραγωγούς της EDM σκηνής, το The Business» είναι το πρώτο τραγούδι του που ανέβηκε στο chart των Dance/Electronic Digital Song Sales στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε το Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

 

Share.