Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (47/2020)

0

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Το συναρπαστικό τραγούδι «Blinding Lights» του The Weeknd συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει τη δική του ιστορία στα ελληνικά charts και συμπληρώνει 24 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart.

Το hit single του Καναδού καλλιτέχνη έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε περισσότερα από 45 διαφορετικά charts σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ κέρδισε το βραβείο για το «Βίντεο της Χρονιάς» στα MTV Video Music Awards 2020.

Μεταξύ αυτών το αμερικανικό Billboard Hot 100 όπου το «Blinding Lights» έχει διανύσει τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 και το chart του 100 του Ηνωμένου Βασιλείου όπου το τραγούδι έχει βρεθεί για οκτώ εβδομάδες στο No. 1.

Το «Blinding Lights» για το  συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «After Hours» του The Weeknd που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένη Μαρτίου και είχε ανάλογη επιτυχημένη πορεία στα charts ανά τον κόσμο.

Παράλληλα το «Blinding Lights» έχει βρεθεί για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Διεθνούς Digital Singles Chart στην Ελλάδα, όπως αποτυπώνεται από την IFPI.

Νέες είσοδοι

«Dance Monkey» – Tones And I (No. 19)

Στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart επιστρέφει η No. 1 επιτυχία «Dance Monkey» της Tones And I.

Το ακαταμάχητο τραγούδι της τραγουδίστριας και δημιουργού από την Αυστραλία έχει διανύσει 18 συνεχόμενες εβδομάδες (6 – 23/2020) στην πρώτη θέση του διεθνούς ρεπερτορίου, ενώ έχει παραμείνει για 11 διαδοχικές εβδομάδες (11 – 21/2020) στην κορυφή του μικτού ρεπερτορίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παγκόσμια επιτυχία «Dance Monkey» της Tones and I έχει ξεπεράσει το 1,3 δισεκατομμύριο views στο YouTube.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Share.