Διεθνές Airplay Chart: Το Top 20 της εβδομάδας (48/2020)

0

Το Top 20 του ξένου ρεπερτορίου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για 25η συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στο Νο. 1 του Διεθνούς Airplay Chart το συναρπαστικό τραγούδι «Blinding Lights» του The Weeknd, συνεχίζοντας ακάθεκτο να γράφει τη δική του ιστορία στα ελληνικά charts.

Το hit single του Καναδού καλλιτέχνη έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε περισσότερα από 45 διαφορετικά charts σε ολόκληρο τον πλανήτη, ενώ κέρδισε το βραβείο για το «Βίντεο της Χρονιάς» στα MTV Video Music Awards 2020.

Μεταξύ αυτών το αμερικανικό Billboard Hot 100 όπου το «Blinding Lights» έχει διανύσει τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 και το chart του 100 του Ηνωμένου Βασιλείου όπου το τραγούδι έχει βρεθεί για οκτώ εβδομάδες στο No. 1.

Το «Blinding Lights» για το  συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «After Hours» του The Weeknd που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένη Μαρτίου και είχε ανάλογη επιτυχημένη πορεία στα charts ανά τον κόσμο.

Παράλληλα το «Blinding Lights» έχει βρεθεί για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Διεθνούς Digital Singles Chart στην Ελλάδα, όπως αποτυπώνεται από την IFPI.

Νέες είσοδοι

«Desce Pro Play (PA PA PA)» – MC Zaac, Annita & Tyga (No. 20)

Αφού βρέθηκε επί σειρά ημερών στην πρώτη θέση του Shazam για την Ελλάδα, το viral τραγούδι «Desce Pro Play (Pa Pa Pa)» του Βραζιλιάνου MC Zaac επιστρέφει για τρίτη εβδομάδα στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart.

Στο «Desce Pro Play (Pa Pa Pa)» συμμετέχουν επίσης η εκρηκτική Annita και ο επιτυχημένος Tyga.

Το single του MC Zaac κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και έχει κατακτήσει την κορυφή στα streaming charts της Βραζιλίας, ενώ έχει γίνει χρυσό στην Πορτογαλία.

Δείτε το Top 20 του διεθνούς Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

[space size=”25″]

Share.
Scroll Up