Είδηση Βόμβα: Δύο γυναίκες και ένας άντρας μηνύουν τον Usher γιατί έκανε σεξ μαζί τους, ενώ είχε έρπη!

0

Οι τρεις ενάγοντες κατηγορούν τον τραγουδιστή ότι δεν τους ενημέρωσε προηγουμένως – Την υπόθεση έχει αναλάβει η δικηγόρος διασήμων Lisa Bloom

Μήνυση εναντίον του διάσημου τραγουδιστή Usher καταθέτουν ένας άντρας και δύο γυναίκες, που τον κατηγορούν ότι έκανε σεξ μαζί τους χωρίς να τους ενημερώσει ότι είχε έρπη, ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Την μήνυση έχει αναλάβει να καταθέσει η δικηγόρος των διασήμων Lisa Bloom, σήμερα Τρίτη στην Καλιφόρνια, όπως η ίδια και μία από τους ενάγοντες ενημέρωσαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες στην Νέα Υόρκη.

Η 21 ετών Quantasia Sharpton στάθηκε δίπλα στην Lisa Bloom, και μίλησε για την στιγμή που έμαθε πως ο τραγουδιστής πάσχει από έρπη, τρία χρόνια μετά από όταν είχε κάνει σεξ μαζί του. Ήταν τα 19α γεννέθλιά της και αφού ήταν μία από τις πιο φανατικές του ακροάτριες, οι φίλοι της της είχαν κάνει δώρο εισιτήρια για μια συναυλία. Εκεί, λέει η ίδια, επιλέχθηκε από το πλήθος να επισκεφθεί backstage τον τραγουδιστή. Αμέσως μετά, ένας σεκιούριτι την πλησίασε και της ζήτησε το τηλέφωνό της εκ μέρους του Usher, που όπως της είπε, «ενδιαφερόταν για εκείνη». Μετά την συναυλία όντως έλαβε μια κλήση από απόκρυψη, όπου ο ίδιος ο Usher την ρώτησε σε ποιο ξενοδοχείο μένει και το δωμάτιό της. Μια ώρα μετά, ο Usher ήταν εκεί και είχαν σεξουαλική επαφή, όπως καταθέτει η Sharpton, που προσθέτει ότι αμέσως μετά εκείνος έφυγε και δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά μαζί της.

Τον περασμένο μήνα, η είδηση πως ο Usher έχει πιθανότατα έρπη, την συγκλόνισε, λέει. Πράγματι, στις 19 Ιουλίου ο Τύπος δημοσίευσε έγγραφα όπου ο Usher παραδεχόταν πως το 2012 έπασχε από έρπη. Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη, μια γυναίκα που είχε κάνει σεξ με τον τραγουδιστή τον περασμένο Απρίλιο, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ζητώντας 20 εκατ. δολάρια ως αποζημίωση. Το ίδιο έκανε και ένας άντρας, που είχε παλιότερα κάνει στοματικό σεξ με τον Usher και μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής του μετέδωσε την ασθένεια. Όταν η Sharpton έμαθε τα γεγονότα, επικοινώνησε με την δικηγόρο Lisa Bloom και αναζήτησε τυχόν δικαιώματά της, αν και δεν είναι φορέας της ασθένειας.

Εν τούτοις αποφάσισε να προχωρήσει και αυτή στη μήνυση εναντίον του ώστε αυτός «να μην το ξανακάνει ποτέ σε κανέναν».

Οι τρεις ενάγοντες που εκπροσωπεί η Lisa Bloom, δεν ζητούν κάποιο συγκεκριμένο ποσό, καθώς «πραγματικά δεν έχει να κάνει με τα χρήματα».

Ο Usher είναι εδώ και δύο χρόνια παντρεμένος με την Grace Miguel.

Share.