Η επιστροφή της Kesha με το τραγούδι-σύμβολο “Praying”

0

Η Kesha επανεμφανίζεται δισκογραφικά δυνατότερη από ποτέ, με ολοκαίνουριο τραγούδι, αναγγέλλοντας συγχρόνως την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ.

Η πολύκροτη δικαστική διαμάχη με τον πρώην παραγωγό της, τον Dr. Luke, που της στέρησε τα τελευταία χρόνια από την καριέρα της φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν, ή έστω ότι έχει κοπάσει και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στρέφεται ξανά στη μουσική.

Οι φήμες είχαν αναζωπυρωθεί τις τελευταίες ημέρες και πράγματι βγαίνουν αληθινές. Έχοντας συμπληρώσει φέτος το 30ο έτος της ηλικίας της, η Kesha προχωρά στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της με ένα νέο τραγούδι, πέντε χρόνια μετά τον τελευταίο δίσκο της «Warrior».
Η μόνη φορά που ακούσαμε τη φωνή της όλο αυτό το διάστημα ήταν περίπου ένα χρόνο πριν, τον Απρίλιο του 2016, όταν συνεργάστηκε με τον Zedd σε μία καινούρια έκδοση του «True Colours», που περιεχόταν στο δεύτερο άλμπουμ του DJ και παραγωγού.

Η νέα εποχή για την Kesha σηματοδοτείται με τη δυναμική μπαλάντα του «Praying», ένα τραγούδι σύμβολο ελπίδας, δύναμης και υπερηφάνειας, ένα τραγούδι φάρος για όλες τις δυσκολίες.

«Ελπίζω αυτό το τραγούδι να φτάσει ανθρώπους που είναι εν μέσω πάλης, να τους ενημερώσει ότι χωρίς να έχει σημασία πόσο άσχημα φαίνεται τώρα, μπορείς να το ξεπεράσεις. Εάν έχεις την αγάπη και την αλήθεια στην πλευρά σου, δε θα νικηθείς ποτέ. Μην εγκαταλείπεις τον εαυτό σου.», είναι το μήνυμα που θέλει να διαδώσει η Kesha μέσα από την πολυαναμενόμενη επάνοδό της.

Το video clip του «Praying» είναι ιδιαίτερα αλληγορικό, με το πρώτο πλάνο να δείχνει την Kesha σε ένα φέρετρο να αναρωτιέται εάν είναι νεκρή. Στη συνέχεια προσπαθεί να δραπετεύσει από τους «δαίμονες» που την κυνηγούν.
Ταυτόχρονα, η Kesha ανακοινώνει το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της που θα τιτλοφορείται «Rainbow» και θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου από την Kemosabe και τη RCA Records / Sony Music, περιλαμβάνοντας 14 τραγούδια.

Όπως προκύπτει από τους τίτλους, η επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Kesha είναι έκδηλα επηρεασμένη από την προσωπική περιπέτεια που βίωσε και προβλέπεται ότι θα εξαπολύσει βέλη εκατέρωθεν.

Οι εκπλήξεις είναι μία συνεργασία με τη σπουδαία Dolly Parton και μία με το ροκ συγκρότημα των Eaegles of Death Metal.

Το εξώφυλλο του «Rainbow»

Ακούστε το!

Share.