Η πρωταγωνίστρια Sophie Turner εξομολογείται πως “διαπαιδαγωγήθηκε” σεξουαλικά από το “Game of Thrones”

0

Και ενώ όλοι αναμένουν την 7η σεζόν του Game of Thrones, μια από τις ηθοποιούς της σειράς αποκάλυψε πως ότι ξέρει για το σεξ, το έμαθε στη σειρά.

Συγκεκριμένα, η Sansa ή κατά κόσμον Sophie Turner σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την εμπειρία στα γυρίσματα της σειράς, αλλά και για όσα έμαθε.
Η ηθοποιός ήταν 12 ετών όταν πέρασε από την οντισιόν του GoT και 15 όταν έγινε η προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς, ενώ τώρα είναι 21 ετών. «Την πρώτη φορά που κατάλαβα τι είναι το στοματικό σεξ ήταν όταν ήμουν μόλις 13 ετών και διάβασα το σενάριο που μου δόθηκε. Σκέφτηκα, κάνουν οι άνθρωποι τέτοια πράγματα; Πραγματικά, το Game of Thrones ήταν η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μου από την εφηβεία», ανέφερε η ηθοποιός.

Για το πώς την έχουν επηρεάσει τα social media: «Ξέρετε στο συμβόλαιο που υπογράφεις με μια εταιρεία παραγωγής υπάρχει όρος που προβλέπει να διατηρείς όλα τα κοινωνικά δίκτυα και πρέπει όλοι οι μετέχοντες να αναρτούν πράγματα σχετικά με τη σειρά για την προώθηση της. Πρέπει κάθε μέρα να δημοσιεύεις κάτι για να αυξάνεις εκείνους που σε ακολουθούν. Είναι τρελό όλο αυτό!»

Κατά την διάρκεια των επεισοδίων, υπήρξε και μια σκηνή όπου την βίαζε ο Ramsey Bolton και όπως τονίζει δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο. «Η σεξουαλική κακοποίηση ήταν κάτι που δεν είχε συμβεί σε εμένα ή σε οικείο μου πρόσωπο και έτσι δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το ζήτημα. Μετά γύρισα αυτή τη σκηνή. Όταν είδα τη σκηνή σκέφτηκα πως ίσως δεν θα έπρεπε να την είχαμε γυρίσει. Στη συνέχεια όμως κατάλαβα πως όσο πιο πολύ μιλάμε για τον βιασμό, τόσο το καλύτερο, γιατί ευαισθητοποιείται περισσότερος κόσμος. Με αφήνουν πλέον αδιάφορη όσοι λένε πως αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζονται στην τηλεόραση. Είναι πράγματα που πάντα γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται, δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε, δεν είναι ταμπού. Αντιθέτως πρέπει να δώσουμε το θάρρος στα θύματα να μιλήσουν ανοιχτά.»

Share.