Η συνεργασία των Dim Chord και Dj Pete μας προσφέρει “Non Stop” διασκέδαση!

0

O Dim Chord, γνωστός Dj σε πολλά μουσικά events μεταξύ άλλων στο Cavo Paradiso (Μύκονος) και Dybbuk (Αθήνα), ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη μουσική σε πολύ μικρή ηλικία ενώ με τις σπουδές του αργότερα στον ίδιο χώρο, ανέπτυξε τις μέχρι τότε ερασιτεχνικές του ικανότητες στη μίξη μουσικής.

Το 2010 συνεργάζεται με γνωστούς παραγωγούς ενώ το 2013 δημιουργεί το δικό του ραδιοφωνικό live session με τίτλο “Groovy Sensations” με αναμετάδοση σε πάνω από 40 χώρες παγκοσμίως και ιδρύει και τη δική του δισκογραφική εταιρία.

Ο Dj Pete, γνωστός Resident Dj στο Super Paradise της Μυκόνου για πάνω από 18 χρόνια, αποτελεί πλέον ορόσημο της Club διασκέδασης στο νησί, διασκεδάζοντας χιλιάδες κόσμου!
Ασχολείται με το djing για περισσότερα από 26 χρόνια και κατά τη χειμερινή περίοδο πραγματοποιεί tours & μουσικά events σε όλο τον κόσμο.

Στο νέο single με τίτλο “Non Stop” oι δυο τους συνεργάζονται για πρώτη φορά, δημιουργώντας ένα δυναμικό Dance κομμάτι με ευχάριστα Breakdowns και δυνατά Drops στη βάση υπέροχων φωνητικών!

Share.