Η Adele αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Saturday Night Live»

0

Σε ένα νέο πόστο θα δοκιμαστεί η Adele.

Η Adele επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στο «Saturday Night Live», όχι για να τραγουδήσει – όπως θα περίμεναν πολλοί, αλλά για να δείξει μια εντελώς νέα πλευρά του εαυτού της αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του επόμενου επεισοδίου για το αμερικανικό show.

Η τραγουδίστρια θα είναι οικοδέσποινα του «Saturday Night Live» το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, σε μια βραδιά όπου θα τραγουδήσει η H.E.R.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτό! Και επίσης εντελώς τρομοκρατημένη!», παραδέχτηκε η Adele σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Ήθελα πάντα να το κάνω μόνο του, ώστε να μπορέσω να σηκώσω τα μανίκια μου και να αφοσιωθώ εντελώς σε αυτό, αλλά ο χρόνος δεν ήταν ποτέ σωστός. Αλλά αν υπήρχε ποτέ η στιγμή για κάποιον από εμάς να βουτήξει με το κεφάλι και τα μάτια κλειστά στα βαθιά και να ελπίζει για το καλύτερο, θα ήταν το 2020, σωστά;», εξήγησε.

Η Adele θυμήθηκε στη συνέχεια την πρώτη της εμφάνιση στο «Saturday Night Live», πριν από 12 χρόνια, μια περίοδος που συνέπεσε και τότε με προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

«Έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από την ημέρα που εμφανίστηκα για πρώτη φορά στο σόου, κατά τη διάρκεια εκλογών, το οποίο εκτίναξε την καριέρα μου στην Αμερική, οπότε μοιάζει ότι επιστρέφω στο ίδιο σημείο και απλά δεν θα μπορούσα να πω όχι!», ανέφερε.

«Εκτός από τον εαυτό μου, η H.E.R. θα είναι ο μουσικός καλεσμένος. Την αγαπώ τόσο πολύ που δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να λιώσω σε ένα φλεγόμενο ζεστό χάος όταν θα τραγουδήσει και στη συνέχεια να προκαλέσε σύγχυση στον εαυτό μου ενώ γελάω δυνατά, ανάμεσα σε όλα. Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα», κατέληξε η Adele.

View this post on Instagram

Bloooooody hellllll I’m so excited about this!! And also absolutely terrified! My first ever hosting gig and for SNL of all things!!!! I’ve always wanted to do it as a stand alone moment, so that I could roll up my sleeves and fully throw myself into it, but the time has never been right. But if there was ever a time for any of us to jump head first into the deep end with our eyes closed and hope for the best it’s 2020 right? Itll be almost 12 years to the day that I first appeared on the show, during an election…which went on to break my career in America, so it feels full circle and I just couldn’t possibly say no! I am besides myself that H.E.R will be the musical guest!! I love her SO much I can’t wait to melt into a flaming hot mess when she performs, then confuse myself while I laugh my arse off in between it all. See you next week ♥️🤞🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Share.