Η Ariana Grande ματαιώνει συναυλία επικαλούμενη «προβλήματα υγείας»

0

Την ιατρική συμβουλή αναγκάστηκε να ακολουθήσει η Ariana Grande και να ακυρώσει τη συναυλία της.

Η Ariana Grande ματαιώνει την επόμενη συναυλία της επικαλούμενη «προβλήματα υγείας».

Το «Dangerous Woman Tour», η διεθνής περιοδεία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, δεν έχει κυλήσει ιδανικά, όμως σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να υπερτερήσει του μεγάλου μηνύματος της ενότητας που συνοδεύει μουσική.

Τις εμφανίσεις της Ariana Grande αμαύρωσε δίχως άλλο η αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας, στις 22 Μαΐου, που κόστισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους και άφησε δεκάδες τραυματίες.
Παρά τη φρικαλεότητα, η νεαρή pop star δε λύγισε απέναντι στο φόβο και διοργάνωσε την τεράστια φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester», στις 4 Ιουνίου, η οποία συγκέντρωσε πλήθος μουσικών αστέρων, δεκάδες χιλιάδες κόσμου και σημαντική οικονομική ενίσχυση που διατέθηκε στα θύματα του βομβιστικού χτυπήματος.

Έπειτα από την ακύρωση των ενδιάμεσων shows, η Ariana Grande επέστρεψε σε συναυλιακούς ρυθμούς συνεχίζοντας το ταξίδι στην υφήλιο.
Αυτήν την περίοδο, εντοπίζουμε την 24χρονη τραγουδίστρια στο ασιατικό σκέλος της περιοδείας της, έχοντας δώσει παραστάσεις στην Ιαπωνία, στην Ταϊλάνδη και στις Φιλιππίνες, με εκείνες στην Κίνα να ακολουθούν.

Στις 23 Αυγούστου, η Ariana Grande θα τραγουδούσε στο Βιετνάμ, όμως η συναυλία ματαιώνεται λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της. Η «Ari» έστειλε ένα μήνυμα στο τοπικό κοινό μέσω των κοινωνικών δικτύων, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση λήφθηκε εξαιτίας «προβλημάτων υγείας», ύστερα από ιατρική παραίνεση:

«Μωρά μου στο Βιετνάμ, ζητώ συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου, αλλά αντιμετωπίζω πραγματικά ορισμένα προβλήματα υγείας αυτή τη στιγμή. Ήρθα εδώ στο Βιετνάμ τόσο ενθουσιασμένη να εμφανιστώ, όμως ο γιατρός μου δε μου επιτρέπει να κάνω το show για εσάς απόψε. Λυπάμαι πολύ πολύ. Δεν υπάρχει κάτι που να μισώ να κάνω περισσότερο από ό,τι να κάνω αυτό, αλλά υπόσχομαι να το επανορθώσω στο μέλλον. Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε.

Share.