Η Ava Max κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Heaven & Hell»

0

Το πρώτο άλμπουμ της Ava Max είναι γεγονός.

Η Ava Max κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της, με τίτλο «Heaven & Hell».

Πριν από δύο χρόνια, η Ava Max ήταν μία πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια που ξεκίνησε να κάνει αισθητή την παρουσία της με το τραγούδι «Sweet But Psycho», το οποίο ήταν το εφαλτήριο για να αποκτήσει μία θέση ανάμεσα στα πιο συναρπαστικά ονόματα της pop σκηνής.

Δύο καλοκαίρια αργότερα, το « Sweet But Psycho» διαθέτει πάνω από 2 δισεκατομμύρια streams και η Ava Max κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα παρουσιάζοντας τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της.

Το «Heaven & Hell», το οποίο κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music, είναι χωρισμένο σε δύο ενότητες που αντιπροσωπεύουν τη διττή φύση της Ava Max.

Το πρώτος μέρος είναι το «Heaven», το οποίο αντικατοπτρίζει την ευαίσθητη πλευρά της ανερχόμενης pop star και το δεύτερο μέρος είναι το «Hell», στο οποίο αποτυπώνεται η δυναμική πλευρά της.

Τις δύο ενότητες συνδέει το «καθαρτήριο», στη θέση του οποίου βρίσκεται το τραγούδι «Torn».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AVA MAX (@avamax) στις

Η 26χρονη τραγουδίστρια έχει συνεισφέρει στη δημιουργία αρκετών τραγουδιών του «Heaven & Hell».

Αν και την παραγωγή των περισσότερων τραγουδιών έχει φροντίσει ο Cirkut, στο άλμπουμ έχουν βάλει επίσης την πινελιά τους παραγωγοί όπως οι RedOne, Shellback, Lotus IV, Earwulf, Hank Solo, Jason Gill και Trackside.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «Heaven & Hell», η Ava Max μοιράζεται το music video για το τραγούδι «Naked» από την ενότητα «Heaven» του νέου άλμπουμ της.

Το «Heaven & Hell» είναι ένα άλμπουμ γεμάτο δυναμικά τραγούδια με κοινά θέματα: την ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα των δύο φύλων.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονται το τρεις φορές πλατινένιο «Sweet But Psycho», το χρυσό «So Am I», καθώς και τα τραγούδια «Torn», «Salt», «Kings & Queens», «Who’s Laughing Now» και «OMG What’s Happening», τα οποία έθεσαν τις βάσεις για τη συνέχεια.

Παρότι είναι χωρισμένο σε δύο θεματικές ενότητες, το νέο άλμπουμ της Ava Max δεν περιέχει ούτε ένα λυπητερό τραγούδι ούτε μία μπαλάντα που θα την απομάκρυνε από τον πρωταρχικό σκοπό της, να μοιράσει χαρά στον κόσμο.

«Για μένα, η μουσική είναι φάρμακο», δηλώνει η τραγουδίστρια στο Billboard και αυτή τη θεραπευτική δύναμη θέλει να αναδείξει με το «Heaven & Hell».

Share.