Η Billie Eilish δηλώνει θαυμάστρια του Childish Gambino

0

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου δημιουργούς», αποκαλύπτει η Billie Eilish για τον Childish Gambino.

Η Billie Eilish εξέφρασε δημόσια το θαυμασμό της για τον Childish Gambino, όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στη μουσική καριέρα του ο Donald Glover.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής «me & dad radio» παρουσιάζει στο Apple Music, η pop star είχε στο πλευρό της τον αδερφό της Finneas, μαζί με τον οποίο έβαλε στο κοινό κάποια από τα αγαπημένα τραγούδια τους, μεταξύ των οποίων και ορισμένα κλασικά κομμάτια.

Ένα από τα τραγούδια που επέλεξε η Billie Eilish ήταν το «Bonfire» του Childish Gambino από το άλμπουμ του «Camp», που είχε κυκλοφορήσει το 2011.

«Αυτό είναι από το άλμπουμ που νομίζω ότι εγώ και ο Finneas ανακαλύψαμε τον Donald Glover. Απίστευτο άλμπουμ. Το πρώτο τραγούδι που άκουσα από αυτόν και νομίζω το πρώτο rap τραγούδι που άκουσα ήταν το “Heartbeat” από αυτό το άλμπουμ», θυμήθηκε η Eilish.

«Από εκείνη την στιγμή και μετά όλοι γνωρίζουν ότι ο Donald Glover είναι ένας από τους all-time αγαπημένους μου δημιουργούς. Είναι ακριβώς ό,τι ακριβώς έχω ως είδωλο για έναν δημιουργό. Είναι κάθε στοιχείο αυτού για το οποίο πιστεύω ότι είναι καταπληκτικό», εξήγησε.

Η Billie Eilish επαίνεσε επίσης τον Donald Glover από τον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής της για τις «πιο σκληρές μπάρες που έχει ακούσει», κάνοντας αναφορά στο τραγούδι «Bonfire».

«Μου αρέσει ότι έχει διάρκεια τριών λεπτών γιατί απλώς ραπάρεις σε όλο τραγούδι», είπε.

Σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια της εκπομπής «me & dad radio», η Billie Eilish είχε αποκαλύψει τα τραγούδια που σημάδεψαν την παιδική ηλικία της.

Share.