Η Billie Eilish και ο FINNEAS έγραψαν το «My Future» μέσα σε δύο ημέρες

0

Η ιστορία πίσω από τη δημιουργία του νέου single της Billie Eilish.

Η Billie Eilish αποκάλυψε το παρασκήνιο από τη δημιουργία του νέου τραγουδιού της «My Future», το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή (31/07).

Το φαινόμενο της pop έγραψε και ηχογράφησε το «My Future» στις αρχές της καραντίνας μαζί με τον αδερφό της, τον FINNEAS.

«Ήταν μια τόσο ικανοποιητική διαδικασία. Ήταν τόσο, τόσο ικανοποιητικό. Γράψαμε το τραγούδι σε δύο μέρες περίπου», εξήγησε η pop star σε συνέντευξή της στον Zane Lowe του Apple Music.

«Είναι το μεγαλύτερο διάστημα το οποίο έχουμε δουλέψει μέσα σε μια χρονική περίοδο. Αλλά ηχογραφούμε, το γράψαμε περίπου μετά από ένα μήνα σε καραντίνα. Και έριχνε βροχή. Ήταν τόσο τέλειο σκηνικό», ανέφερε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zane Lowe (@zanelowe) στις

Η Billie Eilish σημείωσε ότι χρειάστηκαν πολλές ηχογραφήσεις έως ότου να πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε για το «My Future».

«Και μετά ηχογραφήσαμε τα φωνητικά στο στούντιο του Finneas, το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του.. Για μένα, είμαι σίγουρη ότι το ξέρετε, χρειάζομαι ώρες για μια ηχογράφηση που να μου αρέσει και κάνω ένα δισεκατομμύριο λήψεις. Και με αυτή… Δεν ξέρω, υπήρχε κάτι σε αυτή τη συγκεκριμένη λήψη, είπα: “Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορεί να γίνει”», συνέχισε.

Τη δεύτερη ημέρα της παραγωγής η Billie Eilish και ο FINNEAS σκάλωσαν προσωρινά, όμως μια γρήγορη βουτιά στην πισίνα τους καθάρισε το μυαλό.

«Ξέρεις τι ήταν αστείο; Είχαμε κολλήσει κάπως για μια μέρα. Λέγαμε: “Τι στο καλό κάνουμε εδώ; Τι κάνουμε… πού πηγαίνει αυτό;… Δεν πρόκειται να ολοκληρώσουμε τίποτα», είπε η τραγουδίστρια στον Zane Lowe.

«Είχαμε ηχογραφημένο το τραγούδι, αλλά δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Και πηδήξαμε στην πισίνα. Βγήκαμε από την πισίνα και κυριολεκτικά επέστρεφα στο σπίτι. Και σκεφτόμουν: “Ας παίξουμε λίγο περισσότερο μαζί του”. Και τελειώσαμε το τραγούδι εκείνο το βράδυ, ολοκληρώθηκε τελείωσε . Ήταν τρελό», περιέγραψε.

Share.