Η Billie Eilish κυκλοφορεί το δικό της γιουκαλίλι σε συνεργασία με τη Fender

0

Ένα γιουκαλίλι προσωπικά σχεδιασμένο από την Billie Eilish.

Η Billie Eilish συνεργάζεται με την εταιρεία έγχορδων μουσικών οργάνων Fender για να κυκλοφορήσει στην αγορά το δικό της γιουκαλίλι.

Το γιουκαλίλι είναι το πρώτο όργανο που έμαθε να παίζει η τραγουδίστρια σε ηλικία μόλις έξι ετών.

Στο βίντεο με το οποίο ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Fender, η Billie Eilish αποκαλύπτει ότι το πρώτο τραγούδι που έγραψε στο γιουκαλίλι αναφερόταν στις στιγμές που έβγαινε έξω για να παίξει ενώ τραγουδούσε «τι υπέροχη είναι ζωή για εμάς».

Η pop star αναφέρει επίσης ότι όταν έμαθε τα τρία πρώτα ακόρντα στο γιουκαλίλι, ήξερε πώς να παίζει 20 τραγούδια. «Σου δείχνει πόσο απλά είναι τα τραγούδια», λέει.

Συνεχίζοντας, η Billie Eilish μιλά για την απλότητα του γιουκαλίλι ως μουσικό όργανο.

«Κάποτε ήταν το όργανο με το οποίο μπορούσα να γράψω τα πάντα… γιατί είναι απλό. Και νομίζω ότι το γιουκαλίλι φέρνει ένα διαφορετικό συναίσθημα σε όλους. Εμπνέει ένα διαφορετικό είδος γραφής. Νιώθω ότι διαφορετικά όργανα με κάνουν πάντα να γράφω διαφορετικά», εξηγεί.

«Βασικά, οι κανόνες του ukulele είναι όταν αν γνωρίζεις τρία συγχορδίες, γνωρίζεις κάθε τραγούδι που έχει υπάρξει», προσθέτει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ukulele was the first instrument i wrote a song onnnn 🥰 proud to have designed this signature ukulele with @fender go buy one

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish) στις

Το γιουκαλίλι της Billie Eilish που θα κυκλοφορήσει η Fender είναι το ίδιο μοντέλο που χρησιμοποιεί η τραγουδίστρια στη σκηνή και σχεδιάστηκε από την ίδια την 18χρονη Αμερικανίδα, η οποία επέλεξε το σύμβολο «blohsh».

«Μόλις εμφανίστηκε στο προσκήνιο με το single “Ocean Eyes” του 2015, ήταν σαφές ότι η Billie Eilish είναι μια υπολογίσιμη δύναμη», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Fender.

«Στα χρόνια που ακολούθησαν, έχει καθιερώσει τον εαυτό της ως ένα ένα νέο είδος ειδώλου της pop κουλτούρας, εντυπωσιάζοντας με τους δικούς της όρους τις βιομηχανίες της μόδας και της μουσικής», τονίζεται.

«Η γρήγορη και θεαματική άνοδος της Billie ξεκίνησε με το γιουκαλίλι, το πρώτο όργανο που έμαθε να παίζει. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Billie Eilish, είναι ένα όργανο έτοιμο για σκηνή, που ενσωματώνει το τολμηρό και ξεκάθαρο στυλ της Billie», περιγράφει η ανακοίνωση.

Το γιουκαλίλι της Billie Eilish θα πωλείται από τη Fender στην τιμή των 299,99 δολαρίων.

Share.
Scroll Up