Η Billie Eilish τραγουδά ζωντανά το «My Future»

0

Το «my future» τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά η Billie Eilish.

Η Billie Eilish τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τραγούδι της «my future» με αφορμή την τρίτη βραδιά του εθνικού συνεδρίου του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ, ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Η pop star τραγούδησε το «my future» σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, έχοντας στο πλευρό της τον αδελφό της, τον FINNEAS.

Η 18χρονη τραγουδίστρια προέτρεψε επίσης το κοινό να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους και να ψηφίσει, ενώ δήλωσε τη στήριξή της στον Joe Biden για την προεδρία των ΗΠΑ, κατακεραυνώνοντας τον Donald Trump.

«Δεν χρειάζεται να σας πω ότι τα πράγματα είναι χαοτικά. Ο Donald Trump καταστρέφει τη χώρα μας και ό,τι μας ενδιαφέρει. Χρειαζόμαστε ηγέτες που θα λύσουν προβλήματα όπως η κλιματική αλλαγή και ο COVID, όχι να τα αρνηθούν. Ηγέτες που θα καταπολεμήσουν το συστημικό ρατσισμό και την ανισότητα», σημείωσε η Billie Eilish.

«Και αυτό ξεκινά ψηφίζοντας κάποιον που καταλαβαίνει πόσα διακυβεύονται. Κάποιον που χτίζει μια ομάδα που μοιράζεται τις αξίες μας. Ξεκινά με την ψήφο κατά του Donald Trump και υπέρ του Joe Biden», συνέχισε.

«Η σιωπή δεν είναι επιλογή και δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Όλοι πρέπει να ψηφίσουμε σαν να εξαρτώνται από αυτό η ζωή μας και ο κόσμος, επειδή όντως εξαρτώνται», ανέφερε.

«Ο μόνος τρόπος για να είμαστε σίγουροι για το μέλλον είναι να το δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι. Σας παρακαλώ εγγραφείτε, σας παρακαλώ ψηφίστε», κατέληξε η Billie Eilish.

Τις προηγούμενες ημέρες στο εικονικό συνέδριο των Δημοκρατικών προβλήθηκαν ερμηνείες από τους Maggie Rogers, Leon Bridges, Stephen Stills, Billy Porter και John Legend.

Soundtrack του φετινού συνεδρίου είναι το τραγούδι «The Rising» του Bruce Springsteen από το 2020, με τον 70χρονο καλλιτέχνη να κάνει μία σύντομη εμφάνιση σε ένα βίντεο.

Κατά τη διάρκεια του εθνικού συνεδρίου του Δημοκρατικού κόμματος ο Joe Biden αποδέχθηκε την υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ, ενώ η Kamala Harris πήρε το χρίσμα για να διεκδικήσει τη θέση της αντιπροέδρου.

Δείτε την εμφάνιση της Billie Eilish παρακάτω:

Share.