Η Demi Lovato αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του video για το «Dancing With The Devil»

0

«Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα σε αυτό το video».

Η Demi Lovato αποκαλύπτει σε ένα νέο επεισόδιο της σειράς «Vevo Footnotes» άγνωστες πτυχές για το music video του τραγουδιού «Dancing With The Devil», στο οποίο αναπαριστά τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας της υπερβολικής δόσης ουσιών το 2018.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι παρότι χρειάστηκαν μόλις δύο ημέρες για τα γυρίσματα του video, προηγήθηκαν έξι μήνες προετοιμασίας με την τραγουδίστρια να εξετάζει προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια.

«Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα σε αυτό το video», λέει ο σκηνοθέτης Michael D. Ratner, ο οποίος ανέλαβε επίσης το ομότιτλο ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil» της Demi Lovato που είναι διαθέσιμο στο YouTube.

«Από αυτό που αντικρίζουν όσοι συμμετέχουν μέχρι αυτό που δείχνουν στο πλάνο ή πού είναι μέσα στο πλάνο, όλα τα έχουμε σκεφτεί προσεκτικά και έχουν νόημα. Η Demi έχει 23 τατουάζ και υπάρχουν 23 κρυφά μηνύματα στο video», περιγράφει ο σκηνοθέτης.

Demi Lovato - Dancing With The Devil (Official Video)

Η Demi Lovato εμφανίστηκε στο video του «Dancing With The Devil» με το ίδιο χρώμα μαλλιών και με τα ίδια ρούχα που φορούσε εκείνη τη νύχτα του Ιουλίου του 2018, ενώ το σενάριο περιλαμβάνει και μέλη της οικογένειας και φίλοι της τραγουδίστριας.

«Όταν αναδημιουργήσαμε τη νύχτα της υπερβολικής δόσης, μερικοί από τους ηθοποιούς φορούσαν τα ίδια ρούχα με τους φίλους μου που βρίσκονταν εκεί, όπως το άσπρο tank top της Dani Vitale, το οποίο φαίνεται στο αρχειακό υλικό του ντοκιμαντέρ», αποκαλύπτει η Demi Lovato.

«Στη σκηνή όπου περιβάλλομαι από την οικογένειά μου στο νοσοκομείο, μία από τις ηθοποιούς έχει το ίδιο χρώμα μαλλιών που είχε η αδερφή μου Dallas το 2018», αναφέρει.

Σύμφωνα με το «Vevo Footnotes», η πιο δύσκολη σκηνή για την Demi Lovato ήταν εκείνη που βρίσκεται στο κρεβάτι της εντατικής. Η ομάδα της φρόντισε να γίνουν οι κατάλληλες πρόβες ώστε να μην χρειαστεί να πραγματοποιηθούν προσλήψεις πολλές λήψεις.

Στο γυρίσματα βρέθηκε επίσης και ο κοινωνικός λειτουργός τον οποίο συμβουλεύεται η Demi Lovato μετά την περιπέτεια με την υγεία της, για να βεβαιωθεί ότι το περιβάλλον ήταν κατάλληλο για την τραγουδίστρια.

Στο τέλος του music video για το «Dancing With The Devil» η Demi Lovato παρουσιάζει το τατουάζ με τη λέξη «Surviror» (Επιζήσασα) που έκανε για να καλύψει την ουλή από την αιμοκάθαρση στην οποία υποβλήθηκε ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Share.