Η Demi Lovato δίνει γεύση από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του νέου άλμπουμ της

0

Μια μικρή γεύση από τα νέα τραγούδια της Demi Lovato.

Η Demi Lovato ενθουσίασε όλους τους θαυμαστές της όταν μοιράστηκε μαζί τους απόσπασμα από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από το επόμενο άλμπουμ της.

Η τραγουδίστρια, η οποία αρραβωνιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες τον αγαπημένο της Max Ehrich, δημοσίευσε στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να βρίσκεται στο αυτοκίνητό της και να χορεύει από το κάθισμά στο ρυθμό ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού.

Οι στίχοι του τραγουδιού φαίνεται να έχουν αυτοβιογραφικό χαρακτήρα και να αναφέρονται στη μάχη της Demi με τον εθισμό.

«Ξέρω ότι το έκανα δύσκολο για σένα / Και χρωστάω το κομμάτι μου, θα πω την αλήθεια / Είπες ότι θα τέλειωνε / Αν δεν ήμουν νηφάλια / Νηφάλια», ακούμε τη φωνή της Demi Lovato να τραγουδά κατά τη διάρκεια του βίντεο διάρκειας δέκα περίπου δευτερολέπτων.

Η 27χρονη τραγουδίστρια πρόσθεσε στο βίντεο την ετικέτα #D7, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο να εννοηθεί ότι το συγκεκριμένο τραγούδι, του οποίου ο τίτλος δεν είναι γνωστός, αναμένεται να συμπεριληφθεί στο έβδομο studio album της.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το άλμπουμ, φαίνεται πως έχει ήδη λάβει την έγκριση από τον αρραβωνιαστικό της Lovato.

Νωρίτερα αυτό το μήνα ο Max Ehrich αποκάλυψε πόσο υπερήφανος ένιωσε όταν άκουσε τα νέα τραγούδια της pop star.

«Έχω μείνει άναυδος ακούγοντας τη νέα μουσική σου αυτή τη στιγμή, είσαι παραπάνω χαρισματική από όσα θα μπορούσαν να εκφράσουν οι λέξεις», έγραψε σε tweet.

Ενώ το κοινό περιμένει τα καινούργια τραγούδια της, η Demi Lovato θα συμμετάσχει στο remix για το single «Lonely Hearts» της JoJo, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου.

Share.