Η Demi Lovato εξηγεί γιατί ήθελε να δημιουργήσει το ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil»

0

Η Demi Lovato ευελπιστεί ότι το ντοκιμαντέρ θα μπορέσει να βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους.

Η Demi Lovato συζήτησε με τη Ellen DeGeneres το λόγο για τον οποίο θέλησε να δημιουργήσει σε συνεργασία με το YouTube την επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η παρουσιάστρια έκανε φιλοφρόνηση στην τραγουδίστρια για τη δραστική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, με την pop star να εξηγεί ότι από τότε που έκαψε κοντά τα μαλλιά της τον προηγούμενο Νοεμβρίου, αισθάνεται πιο ελεύθερη και αυθεντική.

«Νιώθω επίσης ότι συνήθιζα να κρύβομαι πίσω από τα μαλλιά μου», είπε η Lovato, η οποία περιέγραψε πως χρησιμοποιούσε τα μαλλιά της για να καλύπτει το σώμα της όταν έδινε μάχη με  τη διατροφική διαταραχή.

«Όταν άρχισα να κάνω όλη αυτή τη δουλειά με τον τό μου σκέφτηκα “τι είναι αυτό που έχω κρατήσει σε όλη μου τη ζωή και πρέπει να το αφήσω;”», είπε.

Demi Lovato - E! People's Choice Awards 2020 - red carpet

Το ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Dancing With The Devil» θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube στις 23 Μαρτίου και θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια που θα εξερευνήσουν την ιστορία σχετικά με τη σχεδόν μοιραία υπερβολική δόση ουσιών που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της τραγουδίστριας το 2018.

Στο trailer του ντοκιμαντέρ η Demi Lovato αποκαλύπτει ότι υπέστη τρία εγκεφαλικά επεισόδια και καρδιακή προσβολή μετά την υπερβολική δόση και εξομολογείται ότι η δραματική περιπέτεια της άφησε εγκεφαλική βλάβη.

«Μιλάω πολύ (στο ντοκιμαντέρ)», είπε η Lovato, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους που έστειλαν μηνύματα αγάπης και υποστήριξης μετά τη δημοσίευση του trailer την προηγούμενη εβδομάδα.

«Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι ζούμε σε μια εποχή όπου κανείς δεν είναι τέλειος και δεν πρόκειται να γίνουμε πρότυπα βλέποντας τους ανθρώπους να μην κάνουν λάθη. Μαθαίνουμε από τα πρότυπα μας που έχουν ξεπεράσει τα πιο βαθιά και σκοτεινά προβλήματά τους», εξήγησε.

Κυρίως όμως, η Demi Lovato τόνισε ότι ήθελε να μοιραστεί την αλήθεια για όσα πέρασε την περίοδο της υπερβολικής δόσης και της ανάρρωσής της.

«Ήθελα απλώς να πω στον κόσμο: “Γεια, αυτό συνέβη”. Έτσι τα κατάφερα και ελπίζω ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει κι εσάς επίσης», ανέφερε.

Share.