Η Doja Cat επιβεβαιώνει τη συνεργασία με την Ariana Grande

0

«Η συνεργασία με την Ari υπάρχει», αποκαλύπτει η Doja Cat.

Η Doja Cat επιβεβαίωσε εν μέρει τις φήμες που την ήθελαν να συνεργάζεται με την Ariana Grande σε ένα νέο τραγούδι.

Το τελευταίο διάστημα διακινήθηκαν σενάρια στα κοινωνικά δίκτυα που υποστήριζαν ότι η Doja Cat θα συναντούσε την Ariana Grande και τη Nicki Minaj σε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι για το οποίο ειπώθηκε μάλιστα ότι θα είχε τον τίτλο «DNA».

Αν και υπάρχουν φορές όπου κάθε φήμη περιέχει ένα ποσοστό αλήθειας, αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις στις οποίες οι φήμες είναι απλά θεωρίες που διαδόθηκαν από λογαριασμό σε λογαριασμό στα social media χωρίς να είναι διασταυρωμένες.

Έχοντας παρακολουθήσει όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, η Doja Cat ενημέρωσε τους θαυμαστές της ότι η συνεργασία της με την Ariana Grande και τη Nicki Minaj δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κατασκευασμένο σενάριο που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.

«Θέλω απλώς να γνωρίζετε παιδιά ότι το η συνεργασία στο “DNA” είναι τελείως μία φήμη που έχει κατασκευαστεί από το κοινό και δεν υπήρχε κανένα σχέδιο για να συμβεί, αλλά ακούγεται υπέροχη ιδέα και θα ήθελα πολύ να το κάνω», έγραψε στο μήνυμά της η 24χρονη τραγουδίστρια και ράπερ.

«Απλώς ήθελα να το διαψεύσω επειδή σας βλέπω στα σχόλια να αναστατώνεστε», συνέχισε.

Παρόλο που η μουσική συνάντηση με την Ariana Grande και τη Nicki Minaj δεν έχει πραγματοποιηθεί, η Doja Cat επιβεβαίωσε ότι έχει ετοιμάσει ένα τραγούδι μόνο με την αστέρα της pop.

«Ωστόσο υφίσταται η συνεργασία με την Ari», ανέφερε σε δεύτερο tweet, χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Ariana Grande είχε αποκαλύψει πρώτη τον προηγούμενο Μάιο ότι έχει ηχογραφήσει ένα τραγούδι με την Doja Cat: «Μπόρεσα να συνεργαστώ μαζί της νωρίτερα φέτος σε αυτό το τραγούδι, το οποίο θέλω να το αποθηκεύσω μέχρι να έρθει ξανά η ώρα να κυκλοφορήσω μουσική», είχε πει σε συνέντευξή της.

Share.