Η Halsey δραπετεύει από το παρελθόν με το video clip του «Bad At Love»

0

Από τις «σκοτεινές» ημέρες του παρελθόντος δραπετεύει η Halsey στο video clip του «Bad At Love».

Η Halsey μετουσιώνει σε εικόνα το «Bad At Love», το δεύτερο single του δεύτερου άλμπουμ της.

Το «hopeless fountain kingdom» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο από τις Astralwerks / Universal Music, περιέχοντας 13 τραγούδια σε παραγωγή των επιτυχημένων Greg Kurstin, Benny Blanco, Lido και Ricky Reed. Οι προσκεκλημένοι που συνδράμουν με τη φωνή τους είναι ο Quavo των Migos, η Lauren Jauregui των Fifth Harmony και ο Cashmere Cat.
Το «hopeless fountain kingdom» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200», δείχνοντας όλες τις… άγριες μουσικές φιλοδοξίες της 22χρονης τραγουδίστριας.

Το «Bad At Love» είναι το επόμενο επίσημο single του άλμπουμ. Στο τραγούδι η Halsey ανατρέχει σε μία λίστα πρώην σχέσεων και στο τι πήγε λάθος σε κάθε περίπτωση. Το πρώτο κουπλέ αναφέρεται σε άντρες και το δεύτερο σε κοπέλες, υποδεικνύοντας την αμφιφυλοφιλία της Αμερικανίδας, η οποία είναι κεντρικός άξονας του «hopeless fountain kingdom».

Όπως και το «Now Or Never», το «Bad At Love» αποκτά εικόνα με ένα video clip που σκηνοθετεί η ίδια η Halsey μαζί με τον Sing J. Lee. Στα πλάνα η τραγουδίστρια εμφανίζεται ως καταζητούμενη και συναντά κάποιες γυναίκες με τις οποίες φαίνεται να έχει παρόμοιο παρελθόν, για να αποδράσει μαζί τους στο ηλιοβασίλεμα, τονίζοντας την απελευθέρωση από τις «σκοτεινές» ημέρες.

Share.