Η Jennifer Lopez δάκρυσε παραλαμβάνοντας το «Icon Award» των People’s Choice Awards 2020

0

Εμφανώς συγκινημένη ανέβηκε στη σκηνή η Jennifer Lopez.

Η Jennifer Lopez δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ανέβηκε στη σκηνή των E! People’s Choice Awards 2020 για να παραλάβει το «Icon Award».

Την τραγουδίστρια προλόγισε ο ηθοποιός Armie Hammer αλλά και ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της.

Επίσης προβλήθηκαν βίντεο με μηνύματα από μερικούς σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της Jennifer Lopez, όπως οι ηθοποιοί Renée Zellweger and Nicole Kidman που μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους και τα δύο 12χρονα δίδυμα παιδιά της, η Emma και ο Max που έκαναν τη μητέρα τους να δακρύσει λέγοντάς της πόσο την αγαπούν.

Η Jennifer Lopez ανέβηκε στη συνέχεια στη σκηνή των E! People’s Choice Awards φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα.

«Το 2020 δεν ήταν αστείο, σωστά;», είπε, σκουπίζοντας τα δάκρυα από τα μάτια της.

«Εννοώ πριν από το 2020, είχαμε εμμονή να κερδίσουμε αυτό το βραβείο, να είμαστε υποψήφιοι για το άλλο βραβείο. Μαθαίναμε ποιοι πούλησαν τους περισσότερους δίσκους ή ποιοι είχαν την καλύτερη πρεμιέρα στο box office», συνέχισε.

«Όμως αυτή η χρονιά ήταν ο μεγάλος ισοπεδωτής. Μας έδειξε τι έχει σημασία, τι δεν έχει, και για μένα, δυνάμωσε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: τους ανθρώπους. Όλους μας», τόνισε.

H Jennifer Lopez μίλησε επίσης από το βήμα για τις προκλήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

«Μερικές φορές τα μεγάλα όνειρά μου και οι φιλοδοξίες μου έκαναν τους ανθρώπους γύρω μου νευρικούς. Ο κόσμος έλεγε: “Είσαι χορεύτρια, δεν μπορείς να γίνεις ηθοποιός. Είσαι ηθοποιός, τι, θέλεις να τραγουδήσεις; Είσαι καλλιτέχνης, δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά ως επιχειρηματία”», περιέγραψε.

«Όσο περισσότερο έλεγαν ότι δεν μπορούσα, τόσο περισσότερο ήξερα ότι έπρεπε να το κάνω. Τώρα λοιπόν, στέκομαι εδώ, τόσο πολύ ευγνώμων, γνωρίζοντας ότι το πραγματικό μέτρο της επιτυχίας μου δεν είναι σε αριθμούς box office ή πωλήσεων δίσκων, αλλά από η αγάπη που νιώθω από όλους εσάς», πρόσθεσε.

Καθώς η Jennifer Lopez αποχωρούσε από τη σκηνή, στις οθόνες των E! People’s Choice Awards 2020 προβάλλονταν βίντεο με μηνύματα αγάπης και εκτίμησης προς την τραγουδίστρια από επώνυμους όπως οι Kim Kardashian, Kerry Washington, Jane Fonda, Matthew McConaughey και Lin-Manuel Miranda.

Share.