Η Jessie J δίνει εικόνα στο «Not My Ex»

0

Ένα απλό αλλά αποτελεσματικό video clip επιλέγει η Jessie J για να δώσει εικόνα στο επόμενο τραγούδι από το «R.O.S.E.».

Η Jessie J στο συναισθηματικό τραγούδι «Not My Ex».

Μετά το «Think About That», το «Not My Ex» είναι ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της Βρετανίας τραγουδίστριας με την ονομασία «R.O.S.E.», που πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος από τις Lava και Republic Records / Universal Music.

Ο τίτλος του «R.O.S.E.» είναι ένα αρκτικόλεξο για τις αντιλήψεις (realisations), τις εμμονές (obsessions), το φύλο (sex) και την ενδυνάμωση (empowerment), εμπνευσμένο από τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη δημιουργία του.

Μέσα σε ένα αίσθημα οργής, η Jessie J ανοίγεται για τις ερωτικές απογοητεύσεις και εκφράζει τα ανακλαστικά της σκέψης της, καθώς προχωρά σε μία νέα σχέση. Ανακαλεί στη μνήμη τους εγωιστές πρώην που είχε και προσπαθούσαν να επιβάλλουν τον έλεγχο, ενώ τα εξηγεί στην καινούρια αγάπη της.

Το «Not My Ex» αντιστοιχεί στο δεύτερο γράμμα, στις εμμονές.

Η Jessie J ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «R.O.S.E.»
με μία ειλικρινή αφήγηση

«Μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα είμαστε σαν αυτούς. Δεν είμαι η πρώην σου και δεν είσαι η πρώην μου», τραγουδά.

Το video clip που θα δίνει εικόνα στο τραγούδι είναι απλό, αλλά αποτελεσματικό. Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι η Jessie J ακολουθεί μία σταδιακή και λεπτή προσέγγιση στην επιστροφή της στο προσκήνιο. Όσο ακούγονται συναρπαστικά πράγματα για το τι ακολουθεί, αλλά απολαμβάνουμε την τωρινή στιγμή.

Επιπλέον, η Jessie J πραγματοποιεί αυτό το διάστημα πολλές sold out εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, που ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας και θα ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Share.