Η Jessie J είναι και πάλι εδώ με ένα «Real Deal»

0

Με ένα «ζέσταμα» για όσα θα επακολουθήσουν μπαίνει σε διαδικασία επανόδου η Jessie J.

Η Jessie J επανεμφανίζεται στα μουσικά δρώμενα με καινούριο single.

Προσθέστε τη φωνητική υπεροχή της Beyoncé, τη δεξιότητα της Gwen Stefani να αλλάζει είδη και την επιθετική στάση της P!nk. Το μείγμα είναι μία τραγουδίστρια και τραγουδοποιός που αναδείχθηκε σε σταρ χάρη στις δικές της ικανότητες.

Έχουν περάσει τρία χρόνια μετά τον τελευταίο δίσκο της, το «Sweet Talker», από όπου προερχόταν η συνεργασία με την Ariana Grande και τη Nicki Minaj στο «Bang Bang». To 2015, η Βρετανίδα είχε τραγουδήσει το 2015 το «Flashlight» για το soundtrack της ταινίας «Pitch Perfect 2».
Ακολουθώντας R&B μονοπάτια, η Jessie J επανέρχεται για να υπενθυμίσει ότι αποτελεί το… «Real Deal» της μουσικής.

Όπως διευκρινίζει, το νέο τραγούδι της που κυκλοφορεί από τις Lava / Republic Records / Universal δεν είναι προπομπός του τέταρτου άλμπουμ της, αλλά ένα «ζέσταμα» για τη συνέχεια. «Ακόμα γράφω και ακόμα δημιουργώ, υπάρχουν τόσο πολλά να έρθουν. Όμως όταν συμβεί, νομίζω ότι ο κόσμος θα είναι χαρούμενος που δεν του είπα γι’ αυτό (σ.σ. για το άλμπουμ) πρόωρα», πρόσθεσε σε μία συνέντευξη με το «Forbes».

Σε άλλη μία συνομιλία, με το «Billboard» αυτή φορά, η Jessie J τόνισε με τα επόμενα τραγούδια της θα επιστρέψει στις ρίζες της, όπως στην πρώτη δισκογραφική δουλειά της, το «Who You Are» (2011). «Από τις ηλικίες 25-30, μαθαίνεις τόσο πολύ και μεγαλώνεις ως άτομο. Γίνεσαι αυτός που πρόκειται να είσαι για μεγάλο διάστημα», σχολίασε και υποσχέθηκε ότι το επόμενο άλμπουμ της θα έχει συνοχή: «Είναι ένα μουσικό έργο αντίθετο με τα singles και τα fillers».

Share.
Scroll Up