Η Jessie Ware μας συστήνει το “Selfish Love” με ένα video clip με…τραγική κατάληξη

0

Η καρδιά της «ραγίζει» και η Jessie Ware παίρνει την κατάσταση στα χέρια της στο video clip του νέου τραγουδιού της.

Δεύτερο νέο τραγούδι συστήνει η Jessie Ware, έπειτα από την επιστροφή στις επάλξεις στις αρχές του Αυγούστου.

Το εκπληκτικό «Midnight», μία soulful pop δημιουργία, τερμάτισε την τριετή αποστασιοποίηση της Βρετανίδας από τη μουσική, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της και αφιέρωσε όλο το διαθέσιμο χρόνο της σε εκείνο.

Η Jessie Ware έχει εισέλθει σε τροχιά για τον επόμενο προσωπικό δίσκο της, τον τρίτο στην καριέρα της έπειτα από το ντεμπούτο με το «Devotion» το 2012, ένα από τα 100 καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας όπως κατετάγη από το «Pitchfork» και το «Tough Love» το 2014.
Το δεύτερο single που παρουσιάζει η 32χρονη τραγουδίστρια μέσα σε διάστημα ενός μηνός τιτλοφορείται «Selfish Love» και διατηρεί το soulful pop ηχόχρωμα, με πινελιές από 90’s R&B. Η παραγωγή έχει την επιμέλεια των Benny Blanco (Justin Bieber, Ed Sheeran), Happy Perrez (Halsey, Camila Cabello) και Cashmere Cat.

Το video clip του «Selfish Love» αφήνει μία αίσθηση ονείρου και είναι prequel του «Midnight», δηλαδή προηγείται σεναριακά. Η οπτικοποίηση έγινε από τον Tom Beard στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Η ρομαντική ιστορία δύο εραστών «ξετυλίγεται» στην οθόνη έως τη στιγμή που η τραγουδίστρια «συλλαμβάνει» επ’ αυτοφώρω τον άνδρα να διατηρεί παράλληλη σχέση. Τότε, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στη χέρια της και να γίνει μία αδίστακτη femme fatale που πατάει τη σκανδάλη του όπλου.

Η συνέχεια είναι το video clip του «Midnight», όπου η Jessie Ware οδηγεί τα μεσάνυχτα στους άδειους δρόμους της Μαγιόρκα και καταλήγει σε μία ομιχλώδη παραλία.
Η νέα δισκογραφική δουλειά της Jessie Ware φέρεται να έχει τον τίτλο «Glasshouse» και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Island Records / Universal Music.

Share.