Η Katy Perry δεν είχε γνωρίσει την «απόλυτη αγάπη» πριν αποκτήσει την κόρη της

0

«Νιώθω μια πληρότητα που δεν υπήρχε».

Η Katy Perry δεν είχε βιώσει την «απόλυτη αγάπη» πριν πάρει στην αγκαλιά της την κόρη της, Daisy.

Σε συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού «L’Officiel», η 36χρονη τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για τη μητρότητα και εξηγεί πώς άλλαξε τη ζωή της.

Η Katy Perry ο αρραβωνιαστικός της Orlando Bloom απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Αύγουστο.

«Πάντα ένιωθα ότι περιφερόμουν με λίγο πόνο στην καρδιά μου όσον αφορά την αγάπη», αποκάλυψε.

«Και ο αρραβωνιαστικός μου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει βοηθήσει πραγματικά στην επιδιόρθωσή του. Αλλά η απόκτηση ενός παιδιού πήγε ακριβώς κάτω από όλα αυτά και έγινε τόσο βαθύ. Είναι ακριβώς εκεί, αυτή η αγάπη είναι εκεί», σημείωσε.

«Είχα ακούσει για την αγάπη άνευ όρων, αλλά τώρα τη βιώνω. Υπάρχει μια πληρότητα που νιώθω», πρόσθεσε.

Η Κaty Perry ανέφερε ότι «τεράστια συναισθηματική υποστήριξη» ήταν για εκείνη ο Orlando Bloom, ο οποίος έχει αποκτήσει επίσης ένα παιδί, τον 10 ετών Flynn, από το γάμο του με τη Marinda Kerr.

«Ο τρόπος που είναι εκεί για τον γιο του και συνεχίζει να είναι για εκεί για εκείνον και οι προσπάθειες που κάνει και η απόσταση που διανύει, νομίζω ότι είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πήρα αυτήν τη συνειδητή απόφαση», παραδέχτηκε η pop star.

«Είπα “αυτός είναι ο πατέρας των μελλοντικών παιδιών μου”. Μπορούσα να δω την καλοσύνη, την κατανόηση, τη φροντίδα και την τρυφερότητά του. Το επιζητούσα αυτό. Έλεγα “εντάξει, τώρα είναι διαφορετικά”. Και αυτό είναι το πρώτο του κορίτσι, οπότε είναι ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα γι’ αυτόν», είπε για τον Orlando Bloom.

«Είμαι πραγματικά, πραγματικά ευγνώμων που τον έχω. Και είμαι πραγματικά εκεί για εμένα με έναν τεράστιο συναισθηματικό τρόπο, ο οποίος είναι μοναδικός για μένα», συνέχισε.

Share.