Η Katy Perry εξηγεί γιατί «αγχωνόταν» στη σκέψη να γίνει μητέρα

0

Η Katy Perry μιλά για τον αρχικό δισταγμό της να γίνει μητέρα και εξηγεί πώς η απόφαση αυτή την έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Το ταξίδι προς τη μητρότητα δεν ήταν εύκολο για την Katy Perry.

Η 36χρονη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το νέο τεύχος της αμερικανικής έκδοσης του «L’Officiel» για το καλοκαίρι του 2021 και στη συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν ήταν διστακτική στη σκέψη να γίνει μητέρα, όμως όλα άλλαξαν όταν ήρθε στον κόσμο η 9 μηνών κόρη της Daisy Dove.

«Αγχωνόμουν στη σκέψη να γίνω μητέρα», παραδέχτηκε η Katy Perry, η οποία, σύμφωνα με το περιοδικό, έκανε ένα «θεραπευτικό ταξίδι» για να μάθει γιατί είχε αυτή την αβεβαιότητα για τη μητρότητα και έφτασε στην πηγή της.

«Τώρα το καταλαβαίνω. Τώρα το συνειδητοποιώ», είπε η κριτής του «American Idol». «Αυτό είναι το κομμάτι που έχει ζωή. Κάθε μέρα λέω: “Πότε θα μπορέσουμε να κάνουμε μια βόλτα; Πότε θα μπορέσουμε να κολυμπήσουμε;”. Για 12 χρόνια δεν υπήρχε κανένα από αυτά τα μικρά πράγματα», εξήγησε.

«Ήταν εκπληκτικό να ζεις έντονα, αλλά μερικές φορές είναι ωραίο να πετάς την μπάλα στο γρασίδι και να βλέπεις την κόρη σου να γελάει από την απλή χαρά του σκύλου που έρχεται και τη φέρνει πίσω», περιέγραψε.

 

Share.