Η Katy Perry κινδυνεύει με μήνυση εξαιτίας του video clip του «Swish Swish»

0

Απροσδόκητους μπελάδες προκαλεί για την Katy Perry το σπαρταριστό video clip του «Swish Swish».

Η Katy Perry αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να δεχθεί αγωγή εξαιτίας του νέου video clip της.

Το «Swish Swish» όπου συμμετέχει η Nicki Minaj και περιέχεται στην καινούρια δισκογραφική δουλειά της Αμερικανίδας τραγουδίστριας «Witness», οπτικοποιήθηκε με ένα σπαρταριστό σενάριο που προκαλεί άφθονο γέλιο.

Για τις ανάγκες του video clip, που σκηνοθετεί ο Dave Meyers, διοργανώθηκε ένας… χαοτικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ δύο ομάδων που αποτελούνται από αστέρες της τηλεόρασης, του αθλητισμού και όχι μόνο.
Μεταξύ άλλων, μαζί με την Katy Perry αγωνίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου ο Thor «The Mountain» Jörnsson από το «Game Of Thrones», ο Gaten Matarazzo από το «Stranger Things» και η Jenna Ushkowits από το «Glee».

Το video clip κυκλοφόρησε την Πέμπτη 24 Αυγούστου και έχει σημειώσει σχεδόν 26 εκατομμύρια προβολές μέσα στις δύο πρώτες ημέρες.

Το πρόβλημα δημιουργείται από το πρώτο μόλις πλάνο που αντικρίζει ο θεατής στο «Swish Swish», το οποίο απεικονίζει από αέρος το εντυπωσιακό Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, «PGE Narodowy», που με τη χρήση των ειδικών εφέ απέκτησε στις οθόνες την πλασματική ονομασία «Bingo’s Bailbond Stadium».


Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα wyborcza.pl, η διοίκηση του γηπέδου δεν έδωσε άδεια για τη χρήση του οπτικού υλικού και, συνεπώς, η Katy Perry πρέπει να τους αποζημιώσει.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ελάχιστο ποσό που έπρεπε να καταβληθεί για την παραχώρηση των δικαιωμάτων χρήσης ήταν 120.000 ζλότι (τοπικό νόμισμα), ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 28.150 ευρώ.

Ως εκ τούτου, οι υπεύθυνοι του γηπέδου εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά ώστε να προασπίσουν τα συμφέροντά τους.

Οι συνεργάτες της Katy Perry δεν έχουν σχολιάσει το ζήτημα.

Share.