Η Katy Perry μεταθέτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ «Smile»

0

Λίγες ημέρες παραπάνω θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ακούσουμε το νέο άλμπουμ της Katy Perry.

Η Katy Perry ενημερώνει ότι το νέο άλμπουμ της «Smile» θα κυκλοφορήσει με μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.

Εξαιτίας αναπόφευκτων καθυστερήσεων, η ημερομηνία κυκλοφορίας της πέμπτης δισκογραφικής δουλειάς της μετατίθεται από τις 14 Αυγούστου για τις 28 Αυγούστου.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση προκάλεσε απογοήτευση στους θαυμαστές της pop star, ωστόσο η Katy Perry εμπνεύστηκε μια μικρή καμπάνια για να επανορθώσει.

«Λοιπόν. Μισώ να ανακοινώνω αυτά τα άσχημα νέα σαν να σας ρίχνω μια πίτα στο πρόσωπο… αλλά αν υπάρχει κάτι που μου δίδαξε το 2020, είναι να μη δένεστε πολύ με τα σχέδιά σας και να είστε ευέλικτοι», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες δέχεται στο πρόσωπό της… μια πίτα,

«Για να επανορθώσω, ξεκινώντας από αυτήν την Κυριακή (2 Αυγούστου) και μέχρι να έρθει το άλμπουμ (ή το #Babycat {σ.σ. η κόρη της}… όποιο από τα δύο έρθει πρώτο), ελάτε μαζί μου για #SmileSundays!», συνέχισε.

«Κάθε Κυριακή, η ώρα θα ανακοινωθεί σύντομα, θα βγαίνω ζωντανά για 30 λεπτά ή περισσότερο και θα μιλάω για όλα τα πράγματα που μας κάνουν να χαμογελάμε… Θα δείτε νέα προϊόντα (από τη σειρά εμπορευμάτων για το “Smile”)… Θα παίξω μερικά αποσπάσματα τραγουδιών… ίσως θα βγούμε ζωντανά μαζί… Σίγουρα θα έχουμε μια καλή κουβέντα!», εξήγησε.

Η Katy Perry ευχαρίστησε επίσης τους θαυμαστές της που έχουν μείνει δίπλα της σε όλο αυτό το μαραθώνιο, μέχρι την κυκλοφορία του άλμπουμ της και τη γέννηση της κόρης της.

«Σας ευχαριστούμε που είστε τόσο ευέλικτοι αυτή την περίοδο… είναι μια τρελή περίοδος, σίγουρα, αλλά ελπίζω ότι η υπομονή θα αξίζει την αναμονή!», κατέληξε η 35χρονη τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις

Share.