Η Kesha έχει επανέλθει δυναμικά στον κόσμο της μουσικής και μας παρουσιάζει το τέταρτο δείγμα του νέου της δίσκου “Hymn”

0

Η Kesha μετρά αντίστροφα για τα αποκαλυπτήρια της καινούριας δουλειάς της, την πρώτη έπειτα από πέντε έτη αποστασιοποίησης.

Στο κατώφλι της κυκλοφορίας του νέου δίσκου της, η Kesha μοιράζεται το τέταρτο διαδοχικά δείγμα του.

Το «Rainbow» κυκλοφορεί στις 11 Αυγούστου από τις Kemosabe και RCA Records / Dony, περιλαμβάνοντας 14 τραγούδια στο σύνολο.

«Το νέο μου άλμπουμ «Rainbow» είναι αφιερωμένο στους fans μου. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορώ να σας προσκαλέσω όλους να έρθετε να χορέψετε μαζί μου στο νέο «Rainbow Tour». Δε θα τα είχα καταφέρει έως αυτό το σημείο χωρίς τα ζώα μου και τους υποστηρικτές, οπότε ελάτε και συμμετέχετε στη γιορτή μαζί μου», λέει η Kesha.
Αναγνωρισμένα μέσα ενημέρωσης, μουσικά και μη, όπως τα «Rolling Stone», «Billboard» και «The LA Times», έχουν χαρακτηρίσει τα τραγούδια από το πρώτο άλμπουμ της Kesha ύστερα από πέντε χρόνια ως μία θριαμβευτική επάνοδο.
ο τέταρτο στη σειρά άκουσμα του «Rainbow» συστήνεται με το «Hymn».

Το τραγούδι πηγάζει από την ατέλειωτη μάχη της Kesha για ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους και αφιερώνεται στους ιδεαλιστές όλου του πλανήτη που αρνούνται να στρέψουν την πλάτη τους στην πρόοδο, την αγάπη, την ισότητα, οπουδήποτε υπάρχει πρόκληση.

Σύμφωνα με την Kesha, το «Hymn» είναι αφιερωμένο επίσης στους ανθρώπους που βγήκαν να διαδηλώσουν ενάντια στο ρατσισμό το μίσος και τη διαίρεση κάθε είδους, ακόμα και σε αυτούς που νιώθουν ότι ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει ή σεβαστεί το ποιοι είναι ακριβώς.

Είναι ένα ελπιδοφόρο τραγούδι για όλους αυτούς τους ανθρώπους, στους οποίους η Kesha συγκαταλέγει τον εαυτό της και για τη δύναμη που έχουμε όλοι μαζί όταν γινόμαστε ένα.

Share.