Η Lady Gaga αποκτά τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή

0

Μια γιορτή της dance μουσικής θα είναι η ραδιοφωνική εκπομπή της Lady Gaga.

Η Lady Gaga αναλαμβάνει τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο Apple Music.

Το show της τραγουδίστριας θα έχει τον τίτλο «Gaga Radio» και θα μεταδίδεται στην πλατφόρμα της υπηρεσίας streaming κάθε Παρασκευή, κάνοντας πρεμιέρα στις 7 Αυγούστου.

«Τις τελευταίες εβδομάδες ανακαλύπτω διαφορετικούς τρόπους στο σπίτι με τους οποίους μπορώ να υπηρετήσω αυτό που θα αποκαλούσα μοναδική παγκόσμια κοινότητα», δηλώνει η τραγουδίστρια.

«Μία παγκόσμια κοινότητα για την οποία πιστεύω ότι είναι από τη φύση της ευγενική, ότι είναι πολύ ξεχωριστή στην καρδιά μου και πιστεύω στις καρδιές των πολλών», αναφέρει.

«Σκέφτομαι όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορώ να γίνω κάποιος που συμβάλλει στην κοινωνία και στον κόσμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα έχω αυτό το show και αυτή την ευκαιρία να παίζω κάθε εβδομάδα ένα απίστευτο mix μουσικής», σχολιάζει η αστέρας της pop.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Introducing #GAGARADIO on @applemusic, every Friday this month ⚔️💓 Tune in at 11am PT and listen to me and my #Chromatica collaborators talk about the inspirations, making the record & more! ‬The shows are set to exclusive DJ mixes from @BloodPop, @burnsmusic, @Vitaclub, and @Tchami!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας καλεσμένος της Lady Gaga θα είναι ο BloodPop, ένας από τους παραγωγούς που συμμετείχαν στο νέο άλμπουμ της «Chromatica».

«Το “Chromatica” για μένα ήταν η πύλη που ανοίξαμε εσύ κι εγώ στο στούντιο», λέει η τραγουδίστρια στον BloodPop σε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Παρασκευής που δόθηκε στη δημοσιότητα.

«Ανοίγαμε την πύλη και έλεγα: “Εντάξει, ταλέντο, δημιουργικότητα, φωνή από τα ουράνια, τραγούδι από τα ουράνια, ελάτε μέσα μου, πείτε μου τι να κάνω, πείτε μου τι να κάνω” και το μεγαλύτερο μέρος του ήταν αυτό που αισθανόμουν πραγματικά», σημειώνει.

Κάθε Παρασκευή η Lady Gaga θα τιμά την dance μουσική και θα συζητά με τους DJs, τις ντίβες και τους παραγωγούς που την ενέπνευσαν και βοήθησαν να κάνει πραγματικότητα το «Chromatica». Κάθε επεισόδιο θα περιλαμβάνει επίσης έναν αποκλειστικό DJ mix από τους καλεσμένους του show.

Το «Gaga Radio» είναι μια γιορτή της dance μουσικής τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε περισσότερο.

Share.