Η Lady Gaga στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους – Ματαίωσε συναυλία

0

Οι αφόρητοι πόνοι οδήγησαν τη Lady Gaga στο νοσοκομείο.

Η Lady Gaga ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της για τις 15 Σεπτεμβρίου στο φεστιβάλ «Rock in Rio» της Βραζιλίας, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί επειγόντως.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, δείχνοντας την τρέχουσα κατάστασή της, έτσι ώστε οι το κοινό να καταλάβει το λόγο της απροσδόκητης ματαίωσης της εμφάνισής της στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Λαμβάνοντας ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή, η Lady Gaga έγραψε στο μήνυμά της προς του Βραζιλιάνους:

«Βραζιλία, είμαι στεναχωρημένη που δε νιώθω αρκετά καλά για να πάω στο “Rock in Rio”. Θα έκανα οτιδήποτε για εσάς, αλλά πρέπει να φροντίσω το σώμα μου τώρα. Ζητώ την ευσπλαχνία και την κατανόησή σας και υπόσχομαι ότι θα επανέλθω και θα εμφανιστώ για εσάς σύντομα. Λυπάμαι τόσο και σας αγαπώ πάρα πολύ.»

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών του φεστιβάλ, η Lady Gaga υποφέρει από σοβαρό πόνο.

Η εφημερίδα «O Globo» της Βραζιλίας μεταφέρει ότι η ακριβής αιτία της νοσηλείας είναι ο χρόνιος πόνος που αισθάνεται η Αμερικανίδα στους γοφούς, εξαιτίας της ινομυαλγίας από την οποία πάσχει. Για το λόγο αυτό, προτίθεται να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της για να αντιμετωπίσει, όπως γνωστοποίησε πρόσφατα.

Στο Twitter, αντίστοιχα, η Lady Gaga έγραψε: «Με πήγαν στο νοσοκομείο και δεν είναι απλά ένας πόνος στο ισχίο ή η κόπωση της περιοδείας. Έχω έντονο πόνο. Είμαι σε καλά χέρια με τους καλύτερους γιατρούς.»

Πληροφοριακά, τη Lady Gaga στο «Rock in Rio» θα αντικαταστήσουν οι Maroon 5, που ούτως ή άλλως θα συμμετείχαν στο φεστιβάλ. Οπότε, ο Adam Levine και η μπάντα του θα εμφανιστούν στη σκηνή τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο.

Share.