Η Miley Cyrus εξηγεί γιατί η οικογένεια είναι «προτεραιότητα» «Η οικογένειά μας βάζει προτεραιότητα την αγάπη άνευ όρων».

0

Η Miley Cyrus θέλει να κρατάει κοντά της τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η 28χρονη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο «British Vogue» μίλησε για μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή της, όπως η οικογένεια, η μόδα και η μουσική.

«Έχω μία πολύ ζεστή και στενή σχέση με την οικογένειά μου. Αλλά όπως όλες οι οικογένειες, είμαστε επίσης πολύπλοκοι, αλλά αποδεχόμαστε το γεγονός ότι ο καθένας μας είναι τόσο διαφορετικός από τον άλλον», είπε.

«Εγώ και τα αδέρφια μου μοιάζουμε πολύ, όμως έχουμε επίσης μεγάλες διαφορές. Και το δεχόμαστε απλώς και δεν κρίνουμε ο ένας τον άλλον. Και η οικογένειά μας βάζει προτεραιότητα την αγάπη άνευ όρων», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη μόδα, η Miley Cyrus υποστήριξε ότι ο τρόπος που ντύνεται δηλώνει την ταυτότητά της.

«Η μόδα για μένα είναι σαν να γυρίζεις τον εαυτό σου προς τα έξω. Είναι σαν να φοράς την καρδιά σου, σαν να φοράς τον σκελετό σου, σαν να φοράς τις αξίες σου, σαν να φοράς την ταυτότητά σου, σαν να φοράς τον πόνο σου, σαν να φοράς τη χαρά σου», ανέφερε.

«Υπάρχει κάτι παιδικό σε αυτό. Δεν φοβάσαι τίποτα όταν ντύνεσαι μόνος σου όταν είσαι παιδί. δεν σκέφτεσαι τι θα σκεφτεί κάποιος για σένα ή πώς θα σε κρίνουν. Αφορά μόνο την έκφραση και το πώς νιώθεις εκείνη την ημέρα», συνέχισε.

«Υπάρχει μία έλλειψη φόβου. Έτσι όταν ντύνομαι προσπαθώ να σκέφτομαι το παιδί που βρίσκεται μέσα μου και να είμαι αληθινή και αυθεντική σε ό,τι φοράω», τόνισε.

Παρόμοια με το στιλ, η μουσική είναι για τη Miley Cyrus είναι ένας τρόπος να αποκαλύπτει τα πάντα.

«Μου άρεσε πάντα η μουσική από τότε που γεννήθηκα, αλλά δεν άκουγα μόνο ένα συγκεκριμένο είδος. Άκουγα και αγαπούσα και έβρισκα στα πάντα κάτι με το οποίο μπορούσα να ταυτιστώ, είτε ήταν country, blues, jazz είτε pop», περιέγραψε.

Share.