Η Miley Cyrus θυσιάζει την καρδιά της στο καινούριο τραγούδι «Week Without You»

0

Ούτε εβδομάδα χωρίς το νέο άλμπουμ της δεν μπορεί να περιμένει η Miley Cyrus, δηλαδή όσος χρόνος απομένει για την κυκλοφορία του.

Στα πρόθυρα άφιξης της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, η Miley Cyrus προσθέτει στο μωσαϊκό τέταρτο διαδοχικά νέο τραγούδι για εφέτος.

Το έκτο άλμπουμ της Αμερικανίδας pop star κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου με τον τίτλο «Younger Now» και το σήμα της RCA Records / Sony Music, περιέχοντας έντεκα τραγούδια στο σύνολο, εκ των οποίων ένα είναι συνεργασία με τη σπουδαία Dolly Parton.

Αποτελώντας και τραγουδοποιό, η 24χρονη τραγουδίστρια υπογράφει από κοινού τις δημιουργίες με τον Oren Yoel, που συμμετείχε και στο «Μiley Cyrus & Her Dead Petz» και αναλαμβάνει, επιπλέον, εξ ολοκλήρου την παραγωγή.

Το επικείμενο δισκογραφικό εγχείρημα της Miley Cyrus στιγματίζεται από την εντυπωσιακή μετάλλαξη στον ήχο, στην εικόνα και στη συμπεριφορά της και τη μετάβαση από την προκλητική προσωπικότητα σε ένα πιο εκλεπτυσμένο στιλ. Η αλλαγή αντικατοπτρίζεται και στη μουσική της, αφού εξερευνά την ακουστική και country πλευρά της.
Υπάρχει ζωή μετά την αγάπη;

Ωριμότερη σε σχέση με το παρελθόν, έδειξε ότι κατασταλάζει από το πρώτο single που εγκαινίασε αυτή τη νέα σελίδα, το «Malibu». Το video clip του συγκεκριμένου τραγουδιού διαθέτει 285,7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και αθροιστικά παραπάνω από 275 εκατομμύρια streams.

Τον Ιούνιο, η Miley Cyrus μοιράστηκε το «Inspired» εορτάζοντας το «Μήνα Υπερηφάνειας», ένα τραγούδι που ηχογράφησε στη γενέτειρά της, την πόλη του Nashville και το παρουσίασε στη μεγαλειώδη φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester».

Πριν ένα μήνα, ήρθαμε σε επαφή με το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, το «Younger Now», ένα μελωδικό single συνοδευόμενο από ένα video clip επηρεασμένο από τη δεκαετία του 1970 και τον Elvis Presley. Η Miley Cyrus «μετέφερε» το βίντεο μαζί με τους πρωταγωνιστές του κάθε ηλικίας στη σκηνή των φετινών MTV VMA.

Το τέταρτο τραγούδι του «Younger Now» που γνωρίζουμε είναι το «Week Without You», αναζητώντας τη ζωή μετά την αγάπη. Όπως φημολογείται, αναφέρεται πιθανώς στον πρόσκαιρο χωρισμό της Miley Cyrus με τον ηθοποιό Liam Hemsworth, αφού επανασυνδέθηκαν και αρραβωνιάστηκαν το 2016.

Share.