Η Miley Cyrus μιλά για το νέο άλμπουμ της και την αναβίωση της «Hannah Montana»

0

«Νιώθω ότι το άλμπουμ είναι ηχητικά ο εαυτός μου», υπογραμμίζει η Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus μίλησε για το νέο άλμπουμ της και την πιθανότητα αναβίωσης της επιτυχημένης σειράς «Hannah Montana», μέσα από την οποία έγινε γνωστή υποδυόμενη των ομώνυμο ρόλο.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Νάσβιλ, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ είναι έτοιμο και αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για όσα θα πρέπει να περιμένουν να ακούσουν οι θαυμαστές της.

«Στην πραγματικότητα άκουσα ένα μέρος του άλμπουμ στο αυτοκίνητό μου σήμερα και όλα ακούγονται τόσο απίθανα», τόνισε.

«Και ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν είναι η ποικιλομορφία του ήχου που έχει, όπως το “Backyard Sessions” που θα κάνω με τις διασκευές», συνέχισε, αναφερόμενη στη νέα σειρά συναυλιών του «MTV Unplugged» που ξεκινά στις 16 Οκτωβρίου με πρώτη φιλοξενούμενη την ίδια την pop star.

«Πραγματικά λέει μια ιστορία και νιώθω ότι το άλμπουμ είναι ηχητικά ο εαυτός μου. Αν μπορούσε να πάρει μια φυσική μορφή, θα ζωγράφιζε μια εικόνα του εαυτού μου. Έτσι, οι επιρροές του κυμαίνονται από την Dolly Parton έως τη Stevie Nicks, την Joan Jett, τον Chris Cornell», εξήγησε.

Στο τέλος της συνέντευξης η Miley Cyrus υπαινίχθηκε ότι η αναβίωση της σειράς «Hannah Montana» θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, η 27χρονη τραγουδίστρια έκανε μια μικρή παύση και είπε: «Σε κάποιο σημείο, σίγουρα, θα βγάλω την περούκα από την αποθήκη».

Share.