Η Millie Bobby Brown θέλει να υποδυθεί την Amy Winehouse

0

Την Amy Winehouse συγκαταλέγει η Millie Bobby Brown στις ηρωίδες που θαυμάζει.

Η Millie Bobby Brown θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στη θρυλική Amy Winehouse.

Η 16χρονη πρωταγωνίστρια των σειρών «Stranger Things» και «Enola Holmes» του Netflix ανέφερε σε συνέντευξή της ότι θα ήθελε να τιμήσει την τιμήσει την εκλιπούσα τραγουδίστρια και να την υποδυθεί σε μια βιογραφική ταινία.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι προσωπικότητα που ανήκει στο παρελθόν, αλλά θα ήθελα πολύ να παίξω την Amy Winehouse», δήλωσε η Millie Bobby Brown στο Netflix Latinoámerica, μιλώντας για τις ηρωίδες που θαυμάζει.

«Πιστεύω προσωπικά ότι είναι έμβλημα της R&B και των blues και βασικά ολόκληρης της μουσικής κουλτούρας. Μου αρέσει πολύ η μουσική της και πραγματικά έχω επηρεαστεί από όλη την ιστορία της – γι’ αυτό θα ήθελα πολύ να την υποδυθώ», είπε η νεαρή ηθοποιός.

Ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch, αποκάλυψε πέρυσι ότι βρίσκεται στα σκαριά μια βιογραφική ταινία για τη ζωή της τραγουδίστριας.

«Τώρα αισθανόμαστε ότι μπορούμε να γιορτάσουμε την αξιοσημείωτη ζωή και το ταλέντο της Amy. Και γνωρίζουμε μέσω του (ιδρύματος) Amy Winehouse Foundation ότι η αληθινή ιστορία της ασθένειάς της μπορεί να βοηθήσει τόσους πολλούς άλλους που μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα», είπε ο Mitch Winehouse για τον εθισμό της Amy στις ουσίες και το αλκοόλ.

«Αυτό που θέλουμε είναι να απεικονίσει κάποιος την Amy όπως ήταν… Το αστείο, λαμπρό, γοητευτικό και φρικτό άτομο που ήταν», τόνισε.

Share.