Η Paloma Faith επανεμφανίζεται με το «Crybaby»

0

Το νέο μουσικό βήμα της καταθέτει η Paloma Faith.

Η Paloma Faith επανεμφανίζεται δισκογραφικά με καινούριο τραγούδι.

Έχοντας αναπτύξει παρουσία στην undergound σκηνή του Λονδίνου για αρκετά χρόνια, η πολυτάλαντη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα μεταπήδησε στο προσκήνιο χάρη στη θεατρική εικόνα και το retro-soul ήχο της.

Τρία έτη μετά τον τρίτο προσωπικό δίσκο της, το «A Perfect Contradiction» που σημείωσε διπλά πλατινένιες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και αναρριχήθηκε στο Νο2 του τοπικού chart, η Paloma Faith προχωρά με κάθε επισημότητα στο επόμενο κεφάλαιο.

Το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Paloma Faith τιτλοφορείται «The Architect» και το «Crybaby» είναι το πρώτο τραγούδι που το προλογίζει, μία δημιουργία αισθητά περισσότερο upbeat συγκριτικά με το προηγούμενο έργο της.

Το τελευταίο διάστημα, η 36χρονη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός αποστασιοποιήθηκε από τη μουσική, ώστε να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της, το οποίο γεννήθηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Η μητρότητα έχει έκδηλες επιρροές στη νέα καλλιτεχνική κατάθεση της Paloma Faith, τόσο στο εξώφυλλο που φωτογραφήθηκε εγκυμονούσα όσο και στο video clip.

Η Paloma Faith περιγράφει ότι «Crybaby» είναι βασικά η εξής ερώτηση: «Τι θα συνέβαινε εάν οι άνδρες έδειχναν περισσότερο το συναισθήματά τους; Εάν ένιωθαν ότι ήταν κοινωνικά αποδεκτό να είναι σε περισσότερο σε επαφή με τα συναισθήματά τους, θα υπήρχαν τόσα πολλά προβλήματα στον κόσμο;», αναρωτιέται. «Προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν λιγότερα», απαντά.

Share.