Η Rosé των BLACKPINK κυκλοφορεί το music video του «Gone»

0

Η Rosé των BLACKPINK δίνει τη σκυτάλη στο «Gone».

Η Rosé κάνει ένα νοσταλγικό ταξίδι στην ερωτική απογοήτευση μέσα από το νέο music video της.

Το μέλος των BLACKPINK κυκλοφορεί το music video για το σόλο τραγούδι της «Gone», το οποίο βιώνει μία έντονη εναλλαγή συναισθημάτων καθώς θυμάται μία σχέση που έχει τελειώσει.

Το video, διάρκειας τριών λεπτών και 40 δευτερολέπτων, ξεκινά με τη Rosé να βρίσκεται ξαπλωμένη στο πάτωμα ενός μπάνιου, φορώντας ένα πράσινο γούνινο σακάκι.

Στη συνέχεια παίρνει τους θεατές μαζί της σε ένα ταξίδι τόσο στις ευτυχισμένες όσο και στις δυσάρεστες στιγμές της αποτυχημένης σχέσης στην οποία αναφέρεται το τραγούδι.

«Το μισώ να σε βλέπω με κάποια νέα / Θα ρίξω κατάρα και σε αυτή και σε σένα / Δεν κοιτάζω πίσω, τώρα είσαι νεκρός και έχεις φύγει / Η αγάπη μου έχει φύγει κι αυτή», τραγουδά στο ρεφρέν.

Καθώς το video προχωρά, βλέπουμε τη Rosé να μυρίζει ένα τριαντάφυλλο, να στριφογυρίζει κρατώντας μία κάμερα, να πετά θυμωμένη μαξιλάρια μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και να στέκεται στη μέση μιας φωτιάς.

Το «Gone» είναι μαζί με το «On The Ground» τα δύο τραγούδια που συνθέτουν το πρώτο προσωπικό single album της Rosé, με τίτλο «R», το το οποίο κυκλοφόρησε από τις YG Entertainment και Interscope Records / Universal Music στις 12 Μαρτίου.

Λίγα λεπτά πριν την κυκλοφορία του music video για το «Gone», το μέλος των BLACKPINK ανακοίνωσε ότι σε αυτό το σημείο ολοκληρώνεται η προώθηση του «On The Ground», σκατό σκυτάλη παίρνει το δεύτερο single του «R».

«Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίξατε σε όλο αυτό το ταξίδι. Συνεχίστε να αγαπάτε το «On the Ground» και ελπίζω να απολαύσετε το μουσικό βίντεο για το Gone», έγραψε στο Instagram.

Share.