Η Selena Gomez θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Woody Allen

0

Στο πρόσωπο της Selena Gomez βρίσκει ο Woody Allen την ιδανική πρωταγωνίστρια για το επόμενο έργο του.

Από αστέρι της μουσικής σε αστέρι του κινηματογράφου: Η Selena Gomez πραγματοποιεί ένα ακόμη βήμα στη μεγάλη οθόνη, καθώς αναμένεται να συμμετάσχει στη νέα ταινία του Woody Allen.

Το καινούριο εγχείρημα του κορυφαίου σκηνοθέτη και σεναριογράφου δεν έχει ακόμη τίτλο και ημερομηνία πρεμιέρας, ή τουλάχιστον κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό όπως συμβαίνει με τα περισσότερα έργα του.

Ωστόσο, έχει αρχίσει να συμπληρώνεται το πρωταγωνιστικό καστ των ηθοποιών, με τον 21χρονο Timothée Chalamet και τη 19χρονη Elle Fanning να συγκαταλέγονται στους πρώτους που έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους.
Το φιλμ θα είναι μία συνεργασία με τα «Amazon Studios», με τα οποία ο Woody Allen είχε συμμαχήσει ξανά για το «Café Society», το 2016. Από την Amazon θα διανεμηθεί και η τρέχουσα κινηματογραφική απόπειρα του 81χρονου Αμερικανού, το «Wonder Wheel», με πρωταγωνιστές τους James Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake και Kate Winslet.

Από την πλευρά της, η Selena Gomez έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται πιο έντονα από ποτέ στο πεδίο του κινηματογράφου αλλά και της παραγωγής.

Είναι παραγωγός στη σειρά του Netflix, «13 Reasons Why», έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Fundamentals of Caring» της ίδιας πλατφόρμας και στο «In Dubbios Battle» του James Franco. Εκτός αυτών, πρόκειται να δανείσει τη φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Hotel Transylvania 3» που θα προβάλλεται από το καλοκαίρι του 2018.

Όλα αυτά δε σημαίνουν ότι η Selena Gomez θα αποστασιοποιηθεί από τη μουσική.

Αντιθέτως, έχει κυκλοφορήσει δύο καινούρια και επιτυχημένα τραγούδια, το «Bad Liar» και το «Fetish» και βάζει πλώρη για τον επόμενο ολοκληρωμένο δίσκο της.

Share.
Scroll Up