Η Selena Gomez μιλά για την πιθανότητα συνεργασίας με την Taylor Swift

0

«Σίγουρα το έχουμε συζητήσει», αποκαλύπτει η Selena Gomez για την πιθανότητα μιας μουσικής συνάντησης με την Taylor Swift.

Η πολυπόθητη για το κοινό συνεργασία μεταξύ της Selena Gomez και της Taylor Swift ίσως γίνει πραγματικότητα.

Η Gomez μίλησε για το ενδεχόμενο δισκογραφικής σύμπραξης με την επί πολλά έτη φίλη της κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο talk show «Animal Talking» του Twitch, την προηγούμενη εβδομάδα.

Χωρίς να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, η Selena επιβεβαίωσε ότι έχουν κάνει συζητήσεις με την Taylor σχετικά με μια πιθανή συνεργασία τους.

«Πάντα ονειρευόμουν να κάνω ένα τραγούδι με την Taylor», είπε η 28χρονη τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Και οι δύο θέλαμε να το κάνουμε αυτό… σίγουρα το έχουμε συζητήσει».

Μιλώντας για τη σχέση της με την 30χρονη αστέρα της pop η Selena Gomez είπε ότι «όλα περιορίζονται στη φιλία μας», όμως σημείωσε ότι υπάρχει πιθανότητα να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι, καθώς είναι κάτι το οποίο έχουν εξετάσει τα τελευταία χρόνια.

«Νιώθω σαν να είμαστε οικογένεια, τη γνωρίζω εδώ και 13 ή 14 χρόνια. Είναι η καλύτερη μου φίλη και το έχουμε συζητήσει, σίγουρα», σχολίασε η Selena Gomez για την Taylor Swift.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι «θέμα χρόνου» να συνεργαστούν η Gomez απάντησε: «Ποτέ δεν ξέρεις!»

Η Selena Gomez ήταν ανάμεσα στους πρώτους επώνυμους που συνεχάρησαν την Taylor Swift για την κυκλοφορία του άλμπουμ – έκπληξη «folklore», το οποίο βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο No. 1 των ΗΠΑ.

«Το έκανε ξανά», έγραψε η Selena στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram.

Share.