Η Taylor Swift αλλάζει λογότυπο στα προϊόντα του «folklore»

0

Τι απαντά η ομάδα της Taylor Swift στις κατηγορίες ότι στα προϊόντα του «folklore» αντέγραψε λογότυπο εταιρείας;

Άμεση ήταν η αντίδραση της Taylor Swift και της ομάδας της στις κατηγορίες που δέχτηκε ότι αντιγράφει το λογότυπο της εταιρείας «The Folklore» στο νέο άλμπουμ της με τίτλο «folklore».

Σε μια ανάρτηση στο Instagram η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «The Folklore», Amira Rasool, υποστήριξε ότι το λογότυπο ανήκει στο κατάστημά της, «ένα διαδικτυακό concept store που προσφέρει τις κορυφαίες σύγχρονες μάρκες σχεδιαστών της Αφρικής και της διασποράς».

«Σήμερα το πρωί, έπεσε στην αντίληψή μου ότι η μουσικός Taylor Swift πουλάει προϊόντα για να συνοδεύσει το νέο άλμπουμ της “Folklore”», έγραψε.

«Αυτή τη στιγμή πουλάει προϊόντα με τις λέξεις “The Folklore” τυπωμένες πάνω τους. Με βάση τις ομοιότητες του σχεδιασμού, πιστεύω ότι ο σχεδιαστής των εμπορευμάτων αντέγραψε το λογότυπο της εταιρείας μου», υποστήριξε η Rasool.

Η ομάδα της Taylor Swift απάντησε άμεσα: «Μάθαμε ότι υπάρχει μία καταγγελία πως η χρήση της λέξη “the” μπροστά από το άλμπουμ “folklore” προκάλεσε σύγχυση», ανέφερε σε ανακοίνωσή της..

«Δεν έχει κατασκευαστεί ή αποσταλεί κανένα προϊόν που να χρησιμοποιεί το “the” πριν από τη λέξη “folklore” του άλμπουμ. Με καλή πίστη, εκτιμούμε το αίτημά της και ενημερώσαμε αμέσως όλους όσοι έχουν παραγγείλει εμπορεύματα με τη λέξη “the” ότι θα λάβουν τώρα την παραγγελία τους με την αλλαγή του σχεδιασμού», τονίζεται.

«Επαινώ την ομάδα της Taylor για την αναγνώριση της ζημιάς που προκάλεσε η χρήση του ονόματος της εταιρείας μου. Αναγνωρίζω ότι έχει υποστηρίξει τις γυναίκες που προστατεύουν τα δημιουργικά τους δικαιώματα, οπότε ήταν καλό να βλέπεις ότι η ομάδα της βρίσκεται στην ίδια πλευρά», δήλωσε η Amira Rasool.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We know you. You’ve definitely listened to #cardigan today…right? 😉✨ Link in bio!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Nation (@taylornation) στις

Share.