Η Taylor Swift ανακοινώνει το νέο τραγούδι «You All Over Me (From The Vault)»

0

Το πρώτο ακυκλοφόρητο τραγούδι από το άλμπουμ «Fearless (Taylor’s Version)».

Η Taylor Swift ανοίγει το αρχείο της για να κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι της σειράς «From The Vault».

Το «You All Over Me (From The Vault)» θα είναι ένα από τα έξι bonus tracks που θα περιλαμβάνονται στο «Fearless (Taylor’s Version)», στη νέα ηχογράφηση του άλμπουμ «Fearless» που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2008.

Παρόλο που το τραγούδι θα δει για πρώτη φορά τώρα το φως δημοσιότητας, έχει ηχογραφηθεί ξανά για να συμβαδίζει με τη λογική και το ύφος του υπόλοιπου άλμπουμ.

Το «You All Over Me (From The Vault)» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 26 Μαρτίου.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το πρώτο τραγούδι “From the Vault”» που κυκλοφορεί από το “Fearless (Taylor’s Version)” κυκλοφορεί την Παρασκευή», έγραψε η Taylor Swift σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η αστέρας της pop αποκάλυψε επίσης ότι στη νέα ηχογράφηση του αδημοσίευτου τραγουδιού έχει κάνει φωνητικά η Maren Morris, ενώ την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο Aaron Dessner των The National, με τον οποίο συνεργάστηκε στα άλμπουμ «Folklore» και «Evermore».

«Ένα πράγμα που μου άρεσε πολύ για αυτά τα τραγούδια της σειράς “From The Vault” είναι ότι δεν έχουν ακουστεί ποτέ, οπότε μπορώ να πειραματιστώ, να παίξω και ακόμη να συμπεριλάβω μερικούς από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες», ανέφερε η Taylor Swift.

Taylor Swift - Wango Tango 2019

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά τη νέα ηχογράφηση του τραγουδιού «Love Story» από το άλμπουμ «Fearless».

Υπενθυμίζεται ότι το «Fearless (Taylor’s Version)» θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου.

Με την κυκλοφορία του «Fearless (Taylor’s Version)» η Taylor Swift κάνει πράξη τη δέσμευσή της να ηχογραφήσει ξανά τα έξι πρώτα άλμπουμ της καριέρας για να αποκτήσει την κυριότητα της μουσικής μετά την εξαγορά του καταλόγου της από τον Scooter Braun.

Share.