Η Zara Larsson ενώνει δυνάμεις με τον Young Thug στο «Talk About Love»

0

Το laed single από το νέο άλμπουμ της Zara Larsson.

Η Zara Larsson ξεκινά τη νέα χρονιά με το ολοκαίνουργιο single «Talk About Love» σε συνεργασία με τον νεαρό αστέρα της hip-hop Young Thug.

Παράλληλα, η 23χρονη Σουηδή τραγουδίστρια ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Poster Girl».

Την παραγωγή του «Talk About Love» φρόντισε ο Mike Sabath (Lizzo, Meghan Trainor, Jonas Brothers), ενώ το αισθησιακό music video του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Ryder Rippsto.

«Το “Talk About Love” αναφέρεται σε εκείνη τη φάση προτού δύο άνθρωποι καταλάβουν τι σημαίνουν ο ένας για τον άλλο», εξηγεί η Zara Larsson.

«Αυτό η συγκεκριμένη βιτρίνα είναι τόσο όμορφη και εύθραυστη, μόλις αρχίσεις να ρωτάς “το κάνουμε αυτό;” ή “πώς αισθάνεσαι;”, όμως για μερικούς ανθρώπους καταστρέφει τη μαγεία. Το “Talk About Love” αδράττει αυτή τη στιγμή προτού έρθει η στιγμή που πρέπει να αποφασίσετε», προσθέτει.

Το «Talk About Love» διαδέχεται για την Zara Larsson το επιτυχημένο single «WOW», που εκτοξεύτηκε στις προτιμήσεις των χρηστών του TikTok μετά την εμφάνισή του στην ταινία «Work It» του Netflix και έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια streams.

Το «Talk About Love» σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για τη Zara Larsson μετά το άλμπουμ «So Good» (2017), το οποίο εξακολουθεί να είναι το δεύτερο debut album από γυναίκα με τα περισσότερα streams στο Spotify.

Το ενδυναμωτικό, εμψυχωτικό και βαθιά προσωπικό άλμπουμ «Poster Girl» θα κυκλοφορήσει από τις TEN και Epic Records / Sony Music στις 5 Μαρτίου για να αποδείξει ότι η Zara Larsson είναι ένα νέο είδος pop star και μια ατρόμητη νεαρή γυναίκα που γεννήθηκε απλώς για να το κάνει.

Share.