Η Zara Larsson παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Poster Girl»

0

Η Zara Larsson κάνει μια νέα αρχή με το «Poster Girl».

Η Zara Larsson παρουσιάζει το νέο άλμπουμ «Poster Girl», το οποίο κυκλοφορεί από τις TEN και Epic Records / Sony Music.

Τα 12 τραγούδια του «Poster Girl» αποδεικνύουν ότι η Σουηδή τραγουδίστρια διαθέτει όλες τις προδιαγραφές μιας κλασικής pop star, αλλά με την πιο σύγχρονη μορφή.

Με το μοναδικό αισθητήριό της έχει επιλέξει μία σειρά από δυναμικά anthems που υπενθυμίζουν σε όλες τις γυναίκες ότι έχουν υπερδυνάμεις.

Παράλληλα το «Poster Girl» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πλούσια μουσική παράδοση της Σουηδίας και τους καλλιτέχνες που έχουν ασκήσει σημαντική επίδραση στη Zara Larsson, όπως η Robyn και οι ABBA.

Η ηχογράφηση του «Poster Girl» ολοκληρώθηκε πριν από ένα χρόνο, μια ημέρα προτού επιβληθεί καθολικό lockdown στο Λος Άντζελες, στο οποίο βρισκόταν εκείνη την περίοδο η 23χρονη τραγουδίστρια.

Το «Poster Girl» περιλαμβάνει τα ήδη γνωστά τραγούδια «Love Me Land», «Wow», και «Talk About Love» (με τη συμμετοχή του Young Thug) που κυκλοφόρησαν κατά μήκος των προηγούμενων μηνών και το πιο πρόσφατο «Look What You’ve Done».

Τέσσερα χρόνια μετά το δίσκο «So Good», το οποίο την έφερε στο διεθνές προσκήνιο και έγινε το δεύτερο ντεμπούτο άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams (5,5 δισεκατομμύρια) στο Spotify, η Zara Larsson συνεχίζει να γράφει σιωπηλά ιστορία και επιστρέφει με ένα άλμπουμ που έχει λάβει άριστες κριτικές με την κυκλοφορία του.

Με το νέο άλμπουμ της η Zara Larsson εξελίσσεται σε πρότυπο για τη γενιά του TikTok και μιλά χωρίς φίλτρα για την αγάπη, τον έρωτα και τη διαδικτυακή ζωή.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

Share.