Οι Bon Entendeur διασκευάζουν το «I Love To Love» της Tina Charles

0

Οι Bon Entendeur φέρνουν στο σήμερα μια επιτυχία των ’70s.

Το «I Love To Love» είναι το καινούργιο single των Bon Entendeur, του project από την Γαλλία που μετατρέπει παλιά ξεχασμένα διαμάντια από τα ‘70s και τα ‘80s σε σημερινά hits με μοντέρνο electro ήχο.

Το τραγούδι είναι μια εξαιρετική επανεκτέλεση στην ομότιτλη παγκόσμια επιτυχία της Tina Charles.

Με τον περισσότερο κόσμο να είναι σε κάποιο είδους lockdown για περισσότερο από ένα χρόνο, η χαρά, ο χορός και η διασκέδαση με μουσική σε club μπορεί μερικές φορές να είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Αποτελώντας ένα χαρούμενο αφιέρωμα στα clubs, το «I Love To Love», εκφράζει την απελευθέρωση μέσω του χορού και της μουσικής.

Οι Bon Entendeur ξεκινούν με το hashtag #NeedToDance μια καμπάνια με σκοπό να γιορτάσουν ξανά τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις και την ελπίδα που φέρνει ο χορός.

Το σύνθημα είναι να μη ξεχνάμε την αγάπη μας για τον χορό και την απελευθέρωση και το «I Love To Love» έχει τη δυνατότητα να γίνει o ύμνος της ελπίδας. Το τραγούδι φέρνει όση θετικότητα χρειαζόμαστε σε μια εποχή γεμάτη αβεβαιότητα.

Το «I Love To Love» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ του άλμπουμ, το οποίο θα έχει τον τίτλο «00:00» (Midnight) και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Μετά τη sold-out περιοδεία τους, η οποία διακόπηκε λόγω του lockdown το 2020, η ιδέα έγινε πιο καθαρή.

Ο σκοπός του επόμενου άλμπουμ τους είναι να σε κάνει να χορεύεις ακούγοντας μουσική, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το «00:00» (Midnight) είναι ένα μείγμα δύο όψεων, του γνωστού ήχου των Bon Entendeur και του club ρεπερτορίου.

Οι Bon Entendeur είναι ένα μοναδικό project που γεννήθηκε από το πάθος τριών φίλων.

Τους Arnaud Bonet, Pierre Della Monica και Nicolas Boisseleau τους ενώνει η εμμονή τους για την μουσική και η αγάπη τους για τη γαλλική κουλτούρα.

Το debut album τους «Aller-Retour» έχει γίνει χρυσό στη Γαλλία και το πρώτο τους single, «Le Temps Est Bon», είναι πλέον πλατινένιο.

Share.