Οι BTS ηχογράφησαν ένα νέο τραγούδι για την ιαπωνική ταινία «Signal: The Movie»

0

Οι BTS συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το franchise του «Signal».

Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι των BTS με τίτλο «Film Out» θα επενδύσει τους τίτλους τέλους της επερχόμενης ιαπωνικής ταινίας μεγάλου μήκους «Signal: The Movie – Cold Case Investigation Unit».

Το τραγούδι έγραψε ο Iyori Shimizu, ο frontman του J-pop συγκροτήματος Back Number, σε στενή συνεργασία με το boy band από τη Νότια Κορέα.

Στο trailer της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε οι θεατές μπορούν να ακούσουν τους BTS να τραγουδούν στα ιαπωνικά ένα απόσπασμα της συναισθηματικής μπαλάντας.

Οι Back Number δεν έχουν γράψει ποτέ τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες. Ο Shimizu παραδέχτηκε ότι η συνεργασία του με τους BTS – και ιδιαίτερα με τον Jungkook, ο οποίος πρότεινε μια νέα μελωδία με βάση το demo που του έστειλε ο Shimizu – ήταν μια συναρπαστική εμπειρία.

«Είχα κάποιες επιφυλάξεις γιατί ποτέ δεν είχε γράψει ένα τραγούδι που θα το τραγουδούσε κάποιος άλλος εκτός από εμένα», λέει ο Iyori Shimizu.

«Αλλά είμαι χαρούμενος που ολοκληρώσαμε ένα πολύ εκφραστικό, αλλά και δυναμικό κομμάτι χάρη στους έμπειρους συνεργάτες μας, μερικές συναρπαστικές συζητήσεις με τον Jungkook, και τα προσωπικά χαρακτηριστικά και τη δύναμη της έκφρασης που έχει καθένα από τα μέλη των BTS», προσθέτει.

Προηγουμένως, το τραγούδι «Don’t Leave Me» των BTS είχε ντύσει τους τίτλους της ιαπωνικής δραματικής σειράς «Signal», remake της ομότιτλης σειράς της Νότιας Κορέας, με πρωταγωνιστή τον Kentaro Sakaguchi στο ρόλο ένα αστυνομικού που επικοινωνεί με έναν αστυνομικό από το παρελθόν για να διαλευκάνουν άλυτες υποθέσεις.

Οι BTS σημείωσαν ότι είναι χαρούμενοι που θα συμμετάσχουν στην ταινία του «Signal».

«Το νέο τραγούδι “Film Out” είναι ένα κομμάτι που γράψαμε μαζί με τους Back Number και η όμορφη μελωδία του μας μαγνήτισε όταν λάβαμε για πρώτη φορά το demo από τον κ. Shimizu», σχολιάζουν οι αστέρες της K-pop.

«Ερωτευθήκαμε με το τραγούδι ενώ δουλεύαμε πάνω του, οπότε ελπίζουμε να αρέσει και σε όλους εσάς. Είναι μια μπαλάντα με σπαρακτική μελωδία και στίχους και είμαστε σίγουροι ότι έχει τη δύναμη να αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων. Απολαύστε το τραγούδι μας μαζί με την ταινία», συνεχίζουν.

Η ταινία «Signal: The Movie» θα κάνει πρεμιέρα στους ιαπωνικούς κινηματογράφους στις 2 Απριλίου 2021.

Share.