Οι BTS κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο άλμπουμ«BE»

0

Το νέο άλμπουμ των BTS είναι γεγονός.

Οι BTS, το πρωτοπόρο συγκρότημα της K-pop με τους δεκάδες εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ τους «BE».

Το «BE» περιέχει μόλις οκτώ τραγούδια, μεταξύ των οποίων το ήδη επιτυχημένο «Dynamite» που κατέκτησε την κορυφή των charts και κατέρριψε ρεκόρ.

Το «Dynamite», το πρώτο τραγούδι του boy band που διαθέτει αποκλειστικά αγγλικούς στίχους, κυριάρχησε για τρεις συνολικά εβδομάδες στην πρώτη θέση του αμερικανικού Billboard Hot 100, ενώ σημείωσε ρεκόρ για το video που συγκεντρώνει τις περισσότερες προβολές στο YouTube μέσα σε 24 ώρες, ξεπερνώντας τα 101,1 εκατομμύρια views.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «BE», οι BTS δίνουν στη δημοσιότητα το music video για το τραγούδι «Life Goes On», το οποίο έχουν χρίσει ως το επόμενο single από το νέο άλμπουμ τους.

Να σημειωθεί ότι τη σκηνοθεσία του music video επιμελήθηκε στο ο Jungkook των BTS, κάνοντας το σκηνοθετικό ντεμπούτο του.

Το «BE» μεταφέρει ένα μήνυμα γιατρειάς στον κόσμο, τονίζοντας ότι σε πείσμα αυτής της νέας κανονικότητας που βιώνουμε λόγω της πανδημίας, η ζωή μας συνεχίζεται.

Αυτό το άλμπουμ γίνεται πιο ιδιαίτερο με την άμεση συμμετοχή των BTS, όχι μόνο στη δημιουργία των τραγουδιών, αλλά και στη συνολική παραγωγή: στην ιδέα, στη σύνθεση και στο σχεδιασμό.

Τα επτά μέλη του γκρουπ εκφράζουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους βαθύτερους στοχασμούς τους και προσφέρουν στο κοινό πιο πλούσιο μουσικό φάσμα με τα πιο προσωπικά τραγούδια τους.

Share.
Scroll Up